S
samet alkan
Yeni Üye
- 15 Tem 2024
- 7
- 34
Merhaba hocam
55UA9800 tv sürekli açılıp kapanıyor bu esnada led 13 kez yanıp sönüyor. Sorun ne olabilir. Tv hiç şimdiye hiç açılmadı.
dosyayı indirdiğin alandaki talimatı aynen uygulandın mi.?Teşekkür ederim hocam işlemi gerçekleştirip detayları paylaşacağım
Resimdeki gibi hata veriyor
evet hocam 16 GB MBR/Fat32 formatında usb ye çıkardım. upgrade_no_tvcertificate.pkg uzatılı dosyayı usb ye attım. tv ye takıp fişi taktım açılınca 1 sn gibi bir sürede error hatası verdi ekran beyaz ve kırmızı oldu. ardından sürekli devam ediyor bu anlattığım döngüde.dosyayı indirdiğin alandaki talimatı aynen uygulandın mi.?
başka flash bellekle tekrar deneyin boyutu küçük olursa daha iyi.evet hocam 16 GB MBR/Fat32 formatında usb ye çıkardım. upgrade_no_tvcertificate.pkg uzatılı dosyayı usb ye attım. tv ye takıp fişi taktım açılınca 1 sn gibi bir sürede error hatası verdi ekran beyaz ve kırmızı oldu. ardından sürekli devam ediyor bu anlattığım döngüde.
8GB lık bir flash bellek ile de denedim başarısız malesef. aynı durum devam ediyor. bir de bu durumun yazılımla ilgisi mi acaba mainboard la ilgili fiziksel bi bi arıza olabilir mi. yada besleme kartı ?başka flash bellekle tekrar deneyin boyutu küçük olursa daha iyi.
Verilen yazılım doğru tv nin çalışmasını engelleyen donanımsal bir arıza vardır. Bu nedenle yazılımda yüklenmiyordur.
Potansiyel neden ile ilgili bir fikriniz varmı kontrolünü sağlıyayımVerilen yazılım doğru tv nin çalışmasını engelleyen donanımsal bir arıza vardır. Bu nedenle yazılımda yüklenmiyordur.
Ana kart olma ihtimali %90Potansiyel neden ile ilgili bir fikriniz varmı kontrolünü sağlıyayım