55R7560UA sorularım

O Çevrimdışı

onurrr 

Yasaklı Üye
16 Kas 2020
13
33
selamlar. 55R7560UA satın aldım. bir kaç sorum olacak.

1- kurulum yapılırken test ekranında life time 130 saat göründü. teknisyen test yapılmıştır iade cihazı falan olsa ben görürdüm sistemde dedi. sizce ne kadar doğrudur? ürünü n11den aldım manisa vestel fabrikadan teknik servise kargolandı oradan gelip kurdular.

2- uygulamalar kısmında netflix, youtube vs. gibi uygulamaların arasında "app store" var. bu app store'un içine girince ss ip tv var. ben bu uygulamayı ana ekrana taşımak istiyorum fakat olmuyo. bunun bir yolu var mı? yapabildiğim en kısa şey favori tuşuna bu app store'u atamak oldu. ama yinede girdikten sonra ikinci uygulama sayfasına girip girmem gerekiyor.

3- 4k videolar pek 4k gibi gelmiyor bana. acaba netflix ve youtube için ek bir ayar mı yapmam lazım?

O Çevrimdışı

onurrr 

Yasaklı Üye
16 Kas 2020
13
33
Adem Helvacı Adem Helvacı
evet adem bey, 130 dakikaymış. benim hatam olmuş.

n11'de satıcı regaltürkiye. vestel fabrikadan, servise kargolandı. servis getirdi kurdu.

diğer sorularım için bir görüşünüz var mıdır?

photo_2020-11-18-18.13.59.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben bildiğimi yazayım :
Soru:
1- kurulum yapılırken test ekranında life time 130 saat göründü. teknisyen test yapılmıştır iade cihazı falan olsa ben görürdüm sistemde dedi. sizce ne kadar doğrudur? ürünü n11den aldım manisa vestel fabrikadan teknik servise kargolandı oradan gelip kurdular.

130 dakika olduğu yazıldı,ki normaldir :ok

Soru:
2- uygulamalar kısmında netflix, youtube vs. gibi uygulamaların arasında "app store" var. bu app store'un içine girince ss ip tv var. ben bu uygulamayı ana ekrana taşımak istiyorum fakat olmuyo. bunun bir yolu var mı? yapabildiğim en kısa şey favori tuşuna bu app store'u atamak oldu. ama yinede girdikten sonra ikinci uygulama sayfasına girip girmem gerekiyor.

app storeden ana ekrana atama(şimdilik) yapılamaz. :ok

Soru:
3- 4k videolar pek 4k gibi gelmiyor bana. acaba netflix ve youtube için ek bir ayar mı yapmam lazım?

Edinebileceğin 4k test vidyosu ile denemelisin ,veya 13 ,19 derecede çanak antenin varsa ,oradaki 4k yayınları da deneyebilirsin :ok

O Çevrimdışı

onurrr 

Yasaklı Üye
16 Kas 2020
13
33
hocam tv den memnun musun? smart falan nasıl?
hocam ne memnunum ne değilim. hmr 1800 yazıyor ama sanki 1000 gibi. hareketli görüntüler gözüme batıyor zaten. smart çok bişey beklemeyin 2-2.5 yıl böyle idare edilir sonra tv box şart. ben 3200tl ye mal ettim fiyatına göre iyi o yüzden iade etmiyorum.

Geri
Üst Alt