Çözüldü 55Q9900 Donma, Kumandayı Algılamama, Komut biriktirme problemi

V Çevrimdışı

vichy

Yeni Üye
14 Mar 2023
19
39
Konu açamadım bir etiket istiyor bulamadım çözümü kusura bakmayın Merhaba daha 3 aylık bir cihaz elimdeki 55q9900 şuan kumandadan bir tuşa bastığında işlem yapmıyor devamlı bastığımda birden yapıyor acayip yavaşlama var TV de kanal degistirme ses açma bile çok zor olmaya başladı bu problemi yaşayan oldumu hiç aranızda ilk kurulumda yaptım yazılım güncelleme zaten güncel diyor lütfen yardım servisi cagirmalimiyim

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,731
40
Konu açamadım bir etiket istiyor bulamadım çözümü kusura bakmayın Merhaba daha 3 aylık bir cihaz elimdeki 55q9900 şuan kumandadan bir tuşa bastığında işlem yapmıyor devamlı bastığımda birden yapıyor acayip yavaşlama var TV de kanal degistirme ses açma bile çok zor olmaya başladı bu problemi yaşayan oldumu hiç aranızda ilk kurulumda yaptım yazılım güncelleme zaten güncel diyor lütfen yardım servisi cagirmalimiyim
By_Trol By_Trol Ustam sebebi ne olabilir ?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kumanda pillerini değiştirip deneyin

V Çevrimdışı

vichy

Yeni Üye
14 Mar 2023
19
39
Tv alıcı gözde (IR) Sorun olabilir yapabileceğiniz denemeleri yapmışsınız tv garanti kapsamındadır servisten destek alın
Hocam çok teşekkürler vestelin sitesinden arıza başvurusu yaptım ama şöyle bir yazı vardı arıza yoksa şayet 150 TL bir fiyat ödemem gerekiyormuş 3 gündür calismayan sistem servis geldiğinde çalışırım diye şansımı deneyeceğim

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam çok teşekkürler vestelin sitesinden arıza başvurusu yaptım ama şöyle bir yazı vardı arıza yoksa şayet 150 TL bir fiyat ödemem gerekiyormuş 3 gündür calismayan sistem servis geldiğinde çalışırım diye şansımı deneyeceğim
O muhtemelen problem olmaması halinde serviste yoğunluk oluşturmamak içindir. Geldiklerinde durumu izah edersiniz. Hatta mümkün olursa problemi yaşadığınız anları kumanda da görselde görünecek şekilde video kaydı almanız geldiklerinde paylaşmanız sağlıklı olur.

V Çevrimdışı

vichy

Yeni Üye
14 Mar 2023
19
39
O muhtemelen problem olmaması halinde serviste yoğunluk oluşturmamak içindir. Geldiklerinde durumu izah edersiniz. Hatta mümkün olursa problemi yaşadığınız anları kumanda da görselde görünecek şekilde video kaydı almanız geldiklerinde paylaşmanız sağlıklı olur.
2 adet video çektim 1 er dk gece gece sizleride ugrastirdim iyiki varsınız tesekkurler

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
2 adet video çektim 1 er dk gece gece sizleride ugrastirdim iyiki varsınız tesekkurler
Estağfurullah. Elimizden gelebilen birşey olduysa ne mutlu. Süreçle ilgili bizleri bilgilendirebilirseniz çok seviniriz. Birazdan mesajları size ait bir konuya taşıyacağım. Oradan takip etmeye devam ederiz.

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
HBB TV özelliği aktifse yapabilir kapalı konuma alıp denermisin kumada bluetoth lu oldu için uyku moduna geçiyordur sürekli aktif olursa pil dayanmaz ilk basma tepki vermeyip uykudan çıkıyor ikinci basmada işlem yapıyor olabilir.

V Çevrimdışı

vichy

Yeni Üye
14 Mar 2023
19
39
Merhaba servis geldi ve anakartin yazılım yukseltemedigini anakartin değişmesi gerektiğini söyledi sipariş verdiler yanımda haftaya eve gelip takarız dediler sıfır kumandada getireceklermis ben + olarak 1 kumanda daha istedim 200 TL dediler sizcede evde bu işlemi yapabilirlermi birde ben yanlışlıkla bir konu daha açtım onu silebilirmisiniz çok teşekkürler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba servis geldi ve anakartin yazılım yukseltemedigini anakartin değişmesi gerektiğini söyledi sipariş verdiler yanımda haftaya eve gelip takarız dediler sıfır kumandada getireceklermis ben + olarak 1 kumanda daha istedim 200 TL dediler sizcede evde bu işlemi yapabilirlermi birde ben yanlışlıkla bir konu daha açtım onu silebilirmisiniz çok teşekkürler
Evde iş yapmak.Aslında daha iyi ,en azından görürsün kartı takarlarken ama kumandanın 200 TL olması :) Yer neresi :alala

Geri
Üst Alt