Selam arkadaşlar,
Yeni evlendim ve henüz tv almadık.
Gelişi güzel almak istemedim, biraz araştırdım ve <4k tl 55 inch kategorisinde seçtiğim ürünler
Samsung MU7000
Lg Uj630v
Bunları araştırırken
Vestel Ud9300
önerildi mağazada baktım hoşuma da gitti.
Vestel tv lerini biraz araştırdım ve panel belirsizliği beni biraz tedirgin ediyor. Ve vestel de fazla bilgi yazmıyor sitesinde.
Sizden ricam Vestel in ud 9xxx serisinin modellerini bana biraz açıklayabilir misiniz?
Bu modelleri tanıyan veya kullananlar karar vermemde yardımcı olabilir misiniz?
Salon şu şekilde:
Tv ile karşısında ki oturma grubun arasında 4 metre olduğundan 55 inch bir tv rahat olur diye düşündüm.
Tv internette gg gibi sayfalarda 3k tl gibi fiyatlara da satılıyor ne kadar güvenilir acaba?
4k ödeyeceğime 3k öder bir de soundbar alırım diye düşünmüştüm çünkü.
Saygılarla
Yeni evlendim ve henüz tv almadık.
Gelişi güzel almak istemedim, biraz araştırdım ve <4k tl 55 inch kategorisinde seçtiğim ürünler
Samsung MU7000
Lg Uj630v
Bunları araştırırken
Vestel Ud9300
önerildi mağazada baktım hoşuma da gitti.
Vestel tv lerini biraz araştırdım ve panel belirsizliği beni biraz tedirgin ediyor. Ve vestel de fazla bilgi yazmıyor sitesinde.
Sizden ricam Vestel in ud 9xxx serisinin modellerini bana biraz açıklayabilir misiniz?
Bu modelleri tanıyan veya kullananlar karar vermemde yardımcı olabilir misiniz?
Salon şu şekilde:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Tv ile karşısında ki oturma grubun arasında 4 metre olduğundan 55 inch bir tv rahat olur diye düşündüm.
Tv internette gg gibi sayfalarda 3k tl gibi fiyatlara da satılıyor ne kadar güvenilir acaba?
4k ödeyeceğime 3k öder bir de soundbar alırım diye düşünmüştüm çünkü.
Saygılarla