55 inç veya 65 inç tv öneriniz nelerdir?

G Çevrimdışı

gurur

Yeni Üye
21 Mar 2017
52
Vestel vs. Alınır mı? İps panel en uygun tv nedir? 3500 4500 arası en uygun alınabilecek fiyat performans ürünü nedir?

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
IPS istiyorsanız lg ye yönelmeniz lazım. İzleme tarzınızı biraz daha açarsanız net kararlar verelim

G Çevrimdışı

gurur

Yeni Üye
21 Mar 2017
52
IPS istiyorsanız lg ye yönelmeniz lazım. İzleme tarzınızı biraz daha açarsanız net kararlar verelim
Cevabın için teşekkürler. Genel olarak futbol maçı bakacağım. Bana uzun süre sorun çıkarmayacak bi tv almak istiyorum. Koyacağım oda ince uzun açı çok değişmeyecek va panel alınır mı sizce?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben 65 alsam şuan bunu alırdım.
Bunu alsam sorun çıkarır mı? Tvden çok anlamam üzmesin yeter

Reklâmlarda gördüm beko crystal tvlerde indirim varmış. Alınur mı?

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Cevabın için teşekkürler. Genel olarak futbol maçı bakacağım. Bana uzun süre sorun çıkarmayacak bi tv almak istiyorum. Koyacağım oda ince uzun açı çok değişmeyecek va panel alınır mı sizce?

Valla sorun çıkarır mı konusu giriş gelişme sonuç gibidir sonuçta kul yapısı fakat; sizin dediğiniz kriterlere göre bence şuan 65 için en ideal model gibi geliyor bana... Mesela bir alt markalara göre vestel iyidir. Servis açısından ve teknik destek konusunda sorun çıkarmaz. Bana kalırsa Samsung mu-nu serileri derim. Bütçeniz uygunsa yönebilirsiniz tabii... Yinede Adem Helvacı Ado ustadan fikir alışverişi yapmak lazım :ok

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22

Reklâmlarda gördüm beko crystal tvlerde indirim varmış. Alınur mı?
Futbol izleyeceğiniz için va panel almak daha mantıklı olur. Vestel grubunda 55ud9360 alabilirsiniz. Mb130 anakart ve samsung va panel ile güzel ikilidir. Gerçi mb130s anakartla üretilen varyasyonuda vardır. Smarttan pek ümit beklememek lazım. Smartta önemliyse direk samsunga geçelim. Bekoya gelince paneli büyük ihtimal ips tir. Bekonun smartıda biraz zayıftır ama bence güzel tvleri var fakat ips panel olduğu için maçta biraz vertical banding (yanlış olabilir ismi) hissedebilirsiniz. Samsung bandında 55nu7100 de alınabilir. Adem Helvacı Ado abi teknik özellikleri daha iyi bildiği için ondan yardım alalım tavsiyesini dinleyelim

G Çevrimdışı

gurur

Yeni Üye
21 Mar 2017
52
bu nasıldır? Yoksa samsung mu? Bide vestellerde ekran yansıtma var mı mesela telefon ekranını yansıtabilir miyim?

F Çevrimdışı

Fblue

Aktif Üye
10 Eki 2018
134
40
Vestellerde ekran yansitirsin sorun yok bende ud9360 siparisi verdim yarin kurulucak internetten aldim 3600 tl 4150 de samsung nu7100 du hatami ettim.bilmiyorum eski tvim ud9300 49 incti memnun degildim nie gene vestel aldin dersen eski tv de olman iyilestirmeler var mesela Hdr dolbyvision QRP WCG gibi bakalim yarin gorcez icime sinmezse iade edip nu7000 alcaz

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Vestellerde ekran yansitirsin sorun yok bende ud9360 siparisi verdim yarin kurulucak internetten aldim 3600 tl 4150 de samsung nu7100 du hatami ettim.bilmiyorum eski tvim ud9300 49 incti memnun degildim nie gene vestel aldin dersen eski tv de olman iyilestirmeler var mesela Hdr dolbyvision QRP WCG gibi bakalim yarin gorcez icime sinmezse iade edip nu7000 alcaz
9360 dolu bir tv dir. Bundan da memnun kalmazsanız direk samsunga geçmeniz lazım çünkü tepe bir tvdir

bu nasıldır? Yoksa samsung mu? Bide vestellerde ekran yansıtma var mı mesela telefon ekranını yansıtabilir miyim?
O tv nin paneli hakkında bilgim yok fakat 50 inç olanı va panel. Alabilirsiniz fakat lg servisleri iyi değil direk samsunga yönelin

G Çevrimdışı

gurur

Yeni Üye
21 Mar 2017
52
Sonucu bildirirseniz sevinirim. Banada bir yok göstermiş olursunuz. Teşekkürler

F Çevrimdışı

Fblue

Aktif Üye
10 Eki 2018
134
40
Vestel ud9360 tv iyi ilk izlenimler sadece capraz acidan hafif goruntu karsidan bakinca kadarki gibi net degil ama oda va panel die yani samsung panel onun haricinde goruntu kalitesi guzel menu hizli kasma donma yok iptv youtube vs hizli arama motoruna bakmadim kanal gecisi hizli tavsiye edermiyim evet ederim simdilik daha detayli inceliyip video hazirliycam

G Çevrimdışı

gurur

Yeni Üye
21 Mar 2017
52
Vestel ud9360 tv iyi ilk izlenimler sadece capraz acidan hafif goruntu karsidan bakinca kadarki gibi net degil ama oda va panel die yani samsung panel onun haricinde goruntu kalitesi guzel menu hizli kasma donma yok iptv youtube vs hizli arama motoruna bakmadim kanal gecisi hizli tavsiye edermiyim evet ederim simdilik daha detayli inceliyip video hazirliycam
Teşekkürler. Ama daha ayrıntılı inceledikten sonra bizide aydınlatırsan sevinirim?

bu nasıl? Nu7100den farkı nedir? Yoksa vestel 9360 mı almalı?

Vestel 55ud9200 modelini 3550 liraya alabiliyorum. İyi midir? Ekran yansıtması ve smartı nasıldır?

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
Vatanda bu gece TV lerde %15 indirim var, bahsettiğiniz modeller hepsiburadaya göre daha ucuz

Geri
Üst Alt