50UHL720 Kurtarma Yazılımı

K Çevrimdışı

kemal446

Yeni Üye
1 Şub 2023
2
26
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Hi-Level 50UHL720 model tvmi açmak istediğimde ekranda herhangi bir menü açılmadı hiçbir görüntü yok fakat aslında cihaz açılıyor panelin ışığı belli oluyor. Sonra da kapatabiliyorum normal biçimde. Bilgisayarımı bağlamak istediğimde hdmi ile, bilgisayarım algılıyor görüyor fakat ekranda hala görüntü yok sadece panelin ışığı gözüküyor. Hiçbir tuşa basmazsam da olması gerektiği gibi bekleme modu süresi geçtikten sonra kapanıyor.

Fişi çıkarıp taktığımda üç dört saniye ışık yanıp sönüyor ve sonra sürekli yanıyor (normal olduğunu düşünüyorum).

Forumda hangi anakartı kullandığının bilgisini ya da kurtarma yazılımını bulamadım. Varsa görmediysem kusuruma bakmayın özür dilerim. 1 aylık televizyon, teknoloji ile ilgiliyim fakat televizyon konusunda tecrübeli değilim, kendim yapabileceğimi düşünüyorum usbden kurtarma ya da core yazılım flashlayarak, yardımcı olabilecek var mı ? Şimdiden teşekkürler.

Seri no:8922347200376

Menü 4725 yaptığımda da televizyon açılıyor fakat görüntü yok sadece panelin ışığı mevcut gri siyah ekran.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt