50UA2063DT Toshiba kanal düzenleme sıralama sorunu.

T Çevrimdışı

Tonydday

Yeni Üye
22 Nis 2025
3
28
Herkese Merhaba. 50ua2063dt kodlu A101 den alınma Toshiba Tv ile ilgili kanal düzenlemede sorun yaşıyorum. Kurulumdan sonra kanalları sıralamak tam bir eziyete dönüşmüş durumda kumanda zaten kullanışlı değil ve her kanalı bulup taşıma nerdeyse 1-2 dk alıyor bu şekilde uğraşmamaya karar verdim. İnternetten araştırdığımda kanal listesini usb ye aktarıp bilgisayarda düzenlemek gibi bir seçeneğim olduğunu gördüm fakat bunuda yapamadım malesef menüde kanal listesini dışarı aktarabileceğim bir seçeneği bulamadım. Bu konuda daha pratik bir yöntem var mı yoksa her kanal için dk larca uğraşmam gerekli mi?

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
837
Aynı tv, menüyü tam hatırlamıyorum, kurulum, anten kurulumu gibi bir sekmesi altında olması gerekiyor, tvden usbye usbden tvye. İki seçenek var.

Usbyi tak belki menüde çıkmaz, bilgisayardan yaptım ben de sizin gibi. Pratik oluyor. Benim sanırım yanlış yaptığım şey trt nin maç verdiği kanalda sinyal gidiyor 3 4 tane aynı trt var ya onun 1 tanesinde maçları izleniyor, ben hepsi aynı diye silmiştim dikkat etmemiştim. Liste düzenleme programını unuttum hatırlamıyorum, eğer frekanslar gözüküyorsa doğru trtleri silmezsin olur

T Çevrimdışı

Tonydday

Yeni Üye
22 Nis 2025
3
28
Aynı tv, menüyü tam hatırlamıyorum, kurulum, anten kurulumu gibi bir sekmesi altında olması gerekiyor, tvden usbye usbden tvye. İki seçenek var.

Usbyi tak belki menüde çıkmaz, bilgisayardan yaptım ben de sizin gibi. Pratik oluyor. Benim sanırım yanlış yaptığım şey trt nin maç verdiği kanalda sinyal gidiyor 3 4 tane aynı trt var ya onun 1 tanesinde maçları izleniyor, ben hepsi aynı diye silmiştim dikkat etmemiştim. Liste düzenleme programını unuttum hatırlamıyorum, eğer frekanslar gözüküyorsa doğru trtleri silmezsin olur
Anladım teşekkür ederim. Deneyeceğim. Program mevcut şu an hatırlamıyorum ama mutlaka pc den düzenleyebileceğim bir yolu olması gerektiğini düşünmüştüm.

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
837
Aynı televizyonda bu adımlarla bulabilirsin.

Screenshot_20250423_222012_Chrome.jpg

Geri
Üst Alt