5000tl Bütçe Tv Box Tavsiyesi Lütfen

Wind. Çevrimdışı

Wind. 

Aktif Üye
29 May 2020
51
47
Herkese selamlar,
Kabalık olarak görmeyin lütfen 5000tl bir bütçe için TvBox tavsiyesi alabilir miyim. Kullanılacak alan yeri geldi oyun oynanır yeri geldi internette gezilir yeri geldi Netflx Youtube... gibi platformlarda dolaşmak için tavsiyeniz ne olurdu. Birde bu bütçenin sebebi donmadan kasmadan yıllarca kullanmak. Siz değerli insanların görüşünü alabilirsem çok sevinirim saygıyla kalın..

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,735
40
Benim şahsi önerim Apple TV 4K olur. Oyunu ancak Apple Arcade ile oynarsınız veya emülatör yüklersiniz. İnternet tarayıcısı olmadığı için bu amaç ile kullanmanız zor. Yavaşlama olmadan yıllarca kullanırsınız, cihaz ömrünü tamamlayana kadar hiçbir şekilde yavaşlamaz.

Android olarak en iyi seçenek Homatics diye biliyorum.

Wind. Çevrimdışı

Wind. 

Aktif Üye
29 May 2020
51
47
Benim şahsi önerim Apple TV 4K olur. Oyunu ancak Apple Arcade ile oynarsınız veya emülatör yüklersiniz. İnternet tarayıcısı olmadığı için bu amaç ile kullanmanız zor. Yavaşlama olmadan yıllarca kullanırsınız, cihaz ömrünü tamamlayana kadar hiçbir şekilde yavaşlamaz.

Android olarak en iyi seçenek Homatics diye biliyorum.
Cevabınız için ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim Telefon olarak Apple kullanıyorum ama tv de Android denemeyi planlıyorum Homatics bir serisi var mı tavsiyeniz açısından

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,735
40
Cevabınız için ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim Telefon olarak Apple kullanıyorum ama tv de Android denemeyi planlıyorum Homatics bir serisi var mı tavsiyeniz açısından
Rica ederim. Homatics Box R 4K Plus tercih ediliyor genelde. Bahsi geçen arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.

Geri
Üst Alt