K
kabus22
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ülkemizde TRT Hariç 4k yayın yok gibi birşey insanlar neden hd yayın için 4k tv ye büyük paralar veriyor
bunları kullanmayan almasın diyebiliriz4k görüntü veren sistemler var playstation mi box s netflix gibi
azalmasının sebebi tamamen paraTv dışında onlarca farklı kaynak var 4k olarak, bir de artık full hd tv seçeneği çok azaldı.
Büyük ekran isteyen biri için full hd seçenek çok az artıkbunları kullanmayan almasın diyebiliriz
ALLAH akıl versin derimo da bir şey mi 4k gene bi trt var 8k hiç yok ama gene 8k tv alanlar var onlara ne diyeceksin
Azalmasının sebebi teknolojik gelişim, artık daha fazla bantta 4k, daha az bantta full hd üretiliyorazalmasının sebebi tamamen para
Büyük ekran isteyen biri için full hd seçenek çok az artık
4K diye parayı basıyoruz 4 yılda bozuluuyor, büyük teknolojiAzalmasının sebebi teknolojik gelişim, artık daha fazla bantta 4k, daha az bantta full hd üretiliyor
ozamanda millet 4k yerine 8k almaya başlarYeni uydu ile geçiş olur belki.
Yakında fırlatılacaktı sanırım.
Panel üreticilerine bağlı.ozamanda millet 4k yerine 8k almaya başlar
ülkemizde genel olarak uydu yayını izlenir çogunluğu böyledir deyinmek istedigim 4k tv almak Sadece HD yayını izleyenler için boşuna fazla para vermek anlamına gelirPanel üreticilerine bağlı.
Maliyet ucuzlamadan yaygınlaşmaz.
Full HD, HD Ready paneller de böyle idi.
Aslında ülkemizde biraz böyle bu durum.
4K uydu yayıncılığı dünyada da yaygın değil ama HD, FHD yayıncılık uzun süredir vardı.
Ülkemizde sonradan yaygınlaştı.
Kanallar geçiş yapabilecek mi göreceğiz. Epey maliyetli bir iş.
Ben TV kanalları izlemediğim için dert etmiyorum.
4K TV yok evimde.
4K içerik Netfix'de vs yaygın mı bilmiyorum.