Evet. Zaten philips yazısını görüyorum. Sonra simsiyah ekran oluyor. Ledler değilde anakart mı problem acaba. Usbden yazılım yüklemesi yaptım az önce onu kurdu ama yeniden başlatınca siyah ekran.Ekrana telefon flaşı tutup baktınız mı?
Ekrana telefon flaşı tutup baktınız mı?
Sanırım anlamadın, tv açılınca panele ışık tutup bak arkada hayalet görüntü var mı demek istemiş sevgili umut,normalde ledler bozuk ise ilk açılışta panele logo gelir zaten.Karanlık ortamda ,genelde akşam üzeri tv açılır ve panele ışık tutulur, veya tv açılışrken arka deliklerden göz atılır ,ledler yanıyormu diye(ışık var mı),eğer hayalet görüntü varsa ledler bozuktur, değiştirilmelidirEvet. Zaten philips yazısını görüyorum. Sonra simsiyah ekran oluyor. Ledler değilde anakart mı problem acaba. Usbden yazılım yüklemesi yaptım az önce onu kurdu ama yeniden başlatınca siyah ekran.
anladım hocam baktım zaten ilk yaptıklarımdan biri. İşlemci çok çok fazla ısınıyor.Sanırım anlamadın, tv açılınca panele ışık tutup bak arkada hayalet görüntü var mı demek istemiş sevgili umut,normalde ledler bozuk ise ilk açılışta panele logo gelir zaten.Karanlık ortamda ,genelde akşam üzeri tv açılır ve panele ışık tutulur, veya tv açılışrken arka deliklerden göz atılır ,ledler yanıyormu diye(ışık var mı),eğer hayalet görüntü varsa ledler bozuktur, değiştirilmelidir
Hımm, o zaman kart değişecek gibi görünüyor maalesef ,tabii benim fikrim bu yönde,belki onarımla da düzelebilir (belki)Yok le
anladım hocam baktım zaten ilk yaptıklarımdan biri. İşlemci çok çok fazla ısınıyor.
Benim yok maalesef, çünkü hiç kart işleri ile uğraşamadım ama diğer arkadaşların olabilir.Önerebileceğiniz uyumlu vestel kart var mıdır?