49puk7100 açılmama problemi

O Çevrimdışı

onuralp

Yeni Üye
18 Haz 2024
7
35
Merhabalar, 49puk7100 modeli mevcut, televizyon açılıyor gibi oluyor sonra simsiyah ekran. 10 dakika sonra tekrar reset atıyor tekrar siyah ekran.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ekrana telefon flaşı tutup baktınız mı?

Evet. Zaten philips yazısını görüyorum. Sonra simsiyah ekran oluyor. Ledler değilde anakart mı problem acaba. Usbden yazılım yüklemesi yaptım az önce onu kurdu ama yeniden başlatınca siyah ekran.
Sanırım anlamadın, tv açılınca panele ışık tutup bak arkada hayalet görüntü var mı demek istemiş sevgili umut,normalde ledler bozuk ise ilk açılışta panele logo gelir zaten.Karanlık ortamda ,genelde akşam üzeri tv açılır ve panele ışık tutulur, veya tv açılışrken arka deliklerden göz atılır ,ledler yanıyormu diye(ışık var mı),eğer hayalet görüntü varsa ledler bozuktur, değiştirilmelidir :ok

O Çevrimdışı

onuralp

Yeni Üye
18 Haz 2024
7
35
Yok le
Sanırım anlamadın, tv açılınca panele ışık tutup bak arkada hayalet görüntü var mı demek istemiş sevgili umut,normalde ledler bozuk ise ilk açılışta panele logo gelir zaten.Karanlık ortamda ,genelde akşam üzeri tv açılır ve panele ışık tutulur, veya tv açılışrken arka deliklerden göz atılır ,ledler yanıyormu diye(ışık var mı),eğer hayalet görüntü varsa ledler bozuktur, değiştirilmelidir :ok
anladım hocam baktım zaten ilk yaptıklarımdan biri. İşlemci çok çok fazla ısınıyor.

Geri
Üst Alt