3 yil oluyor tvyi alali. Ilk iki yil hic bir problem olmamisti net ile alakali.ama son bir yildir netteki ve ozellikle youtube daki donmalar cok asiri cogaldi. Youtube neredeyse hic kullanilmaz oldu.Merhaba, sanırım TV'de MB96 anakart var. Bu anakartlar maalesef Smart deneyimi için zayıf donanım altyapısına sahipler. Bizdeki TV'de de MB95 var oradan biliyorum.
Güncel yazılım için F fikoloji, teknovest veya Ado yardımcı olacaktır.
Cevapladiginiz için teşekkür ederim. Bilginiz var ise (v376 f) mi daha yeni yazilim yoksa sizin dediginiz mi?. Oyle ise bir o yazilimi yukleyerek bir deneyeyim. Olmaz ise androidbox.Selam
Mb 96 için 376s yazılımı mevcut.
Sayfasında var ama donanım olarak eski olduğu için yine verim alamazsınız. Her zaman dediğimiz gibi mb9X şaselere yazılım tavsiye etmiyoruz. Bunun yerine yine formda bulunan Android box alarak rahatına bakarsın.VESTEL MB82 (KURTARMA) MB100-MB110-MB120-MB130-MB140 Çekirdek Yazılım Konusu
29.07.2019 Güncel Bilgi Değerli Üyemiz; Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle mb90 mb91 mb92 mb95 mb96 serilerini paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB96 - MB97 ve MB98...tavsiyeforumu.com
Cevapladiginiz için teşekkür ederim. Bilginiz var ise (v376 f) mi daha yeni yazilim yoksa sizin dediginiz mi?. Oyle ise bir o yazilimi yukleyerek bir deneyeyim. Olmaz ise androidbox.
tavsiyemiz android box dur. Alfabe sıralamasında f 7. harftir S ise 22.dir yani 376s daha yüksek versiyondurCevapladiginiz için teşekkür ederim. Bilginiz var ise (v376 f) mi daha yeni yazilim yoksa sizin dediginiz mi?. Oyle ise bir o yazilimi yukleyerek bir deneyeyim. Olmaz ise androidbox.
bi kaç yöntemle tekrar deneyebilirsiniz. ama ilk mesajımda deiğim gibi güncelleme sonrası herhangi bir değişiklik olmayacaktır. bu yüzden mb9X şaseler risklidirMerhaba yeni sürümü indirdim flaş bellegi tvye takip menü 1505 tuslayip onayladim. Lakin yazilim guncellemesi basarisiz oldu diye hata verdi. Digeri olarak tvnin fisini brizden cekip kumandanin ok tusuna basili olarak tekrar prize geri taktim ama yine hic bir tepki varmedi. Yatdim edebilecek varmi?