47PF9090 - Yazılım Sorunsalı

C Çevrimdışı

compass3548

Yeni Üye
27 Tem 2018
25
33
Merhabalar,
Öncelikle daha önce açılan bir konu var ise kusura bakmayın araştırmam neticesinde olmadığını düşündüğüm için açtım.
MB91 V.3.3.8c kullanıyorum ancak VEWD APP STORE yada DİGİTURK PLAY gibi seçenekler olmadığı için smart özelliğini düzgüncene kullanamıyorum. En azından VEWD APP STORE uygulamasını yapabilsek bazı şeyleri çözümlemiş olacağım. vesteldriver sitesinde 3.6.6s sürümü var ancak bunu kursam istediğim şeyleri yapabilirmiyim ?

Bana yol gösterecek akıl verecek var ise çok sevinirim. Alakanız için çok teşekkür ederim. Herkese selamlar.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Sürümünüz güncel değilse güncel sürüme geçin derim.
Forumda çekirdek yazılım konusu var, oraya bakın derim.

C Çevrimdışı

compass3548

Yeni Üye
27 Tem 2018
25
33
İşte güncel mi değil mi ne yapmam gerekli yaparsam istediklerime ulaşırmıyım hiç bilmiyorum.

A Çevrimdışı

acar07

Yeni Üye
7 Eyl 2018
7
35
Merhaba, bende de aynı cihaz var 47pf9090 aynı sorunu yaşıyorum smart içeriğinde işe yaramaz uygulamalar var. vewd app store bu cihaz için sürüm güncelleme ile gelirmi hangi sürümü nasıl yüklemeliyiz lütfen yardımcı olurmusunuz.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Merhaba, bende de aynı cihaz var 47pf9090 aynı sorunu yaşıyorum smart içeriğinde işe yaramaz uygulamalar var. vewd app store bu cihaz için sürüm güncelleme ile gelirmi hangi sürümü nasıl yüklemeliyiz lütfen yardımcı olurmusunuz.

Gelecektir. Daha alt seri televizyona sahibim, bende var.
Yazılım yükleme talimatlarını iyi okuyun, ona göre uygun sürümü söylenen yöntemle yükleyin.

A Çevrimdışı

acar07

Yeni Üye
7 Eyl 2018
7
35
Öncelikle cevabiniz icin tesekkur ediyorum. vestelin sitesinde seri no ile sorguladığımda V366n sürümü veriyor bunu sitedeki talimatlara göre yüklediğimde oluyor galiba belirttiğiniz uygun yöntem bu olsa gerek yanlış bişey yapmak istemiyorum şimdiden teşekkürler.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Öncelikle cevabiniz icin tesekkur ediyorum. vestelin sitesinde seri no ile sorguladığımda V366n sürümü veriyor bunu sitedeki talimatlara göre yüklediğimde oluyor galiba belirttiğiniz uygun yöntem bu olsa gerek yanlış bişey yapmak istemiyorum şimdiden teşekkürler.

Yazılım yükleme konusundaki talimatlara uyun yeter ancak bir aksilik olması durumunda sorumluluk size ait. Vestel driver sitesine güncel yazılımlar yüklenmiyor bildiğim kadarıyla. Forumdaki konuya bakın derim. Olur da TV açılmazsa Adem Helvacı Ado hocamdan full yazılım istersiniz. (Full yazılım isterken tv nin arkasında yazan VPAZ ve S/N kodlarını söylemeyi unutmayın.)

Tv nin kumandasından menü tuşuna basın, 4725 tuşlayın, orada üstte yazan bilgileri konudan teyit edin, ona uygun yazılımı yükleyin.

Anakart modeline, IC bilgisine, config bilgisine(MO,HO gibi) dikkat ederek yazılım yükleyin.

A Çevrimdışı

acar07

Yeni Üye
7 Eyl 2018
7
35
Yazılım yükleme konusundaki talimatlara uyun yeter ancak bir aksilik olması durumunda sorumluluk size ait. Vestel driver sitesine güncel yazılımlar yüklenmiyor bildiğim kadarıyla. Forumdaki konuya bakın derim. Olur da TV açılmazsa Adem Helvacı Ado hocamdan full yazılım istersiniz. (Full yazılım isterken tv nin arkasında yazan VPAZ ve S/N kodlarını söylemeyi unutmayın.)

Tv nin kumandasından menü tuşuna basın, 4725 tuşlayın, orada üstte yazan bilgileri konudan teyit edin, ona uygun yazılımı yükleyin.

Anakart modeline, IC bilgisine, config bilgisine(MO,HO gibi) dikkat ederek yazılım yükleyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cok tesekkur ediyorum bilgi için forumdan dogru yazilima ulaşabilirim ozaman çok sağolun

Geri
Üst Alt