Televizyon Teknisyeni
Yeni Üye
- 20 Mar 2022
- 325
- 20
arkadaşlar merhaba toshiba 43ua2363 dt tvm var şuan ayak vidasını somunlarla destekliyerek astım tv yi hangi vida almalıyım böyle sorun çıkarmı
Vida görselimigörsel at bakalım.
İşte korkuyorum yere çakılırsa diye ama 2 aydır bu şekilde kullanıyorum birşey olmadıSağdaki rondeleli vidayı sök, ikisini de yanına al hırdavatçıya git göster, "bana bunlardan 4 adet ver" de mübarek , madem taş gibi oldu duvarda
Çakılmaz ,vida sağlam girmiştir yoksa çoktan çakılmıştı tv ye ne kadar giriyor tahminen 2 cm giriyor muİşte korkuyorum yere çakılırsa diye ama 2 aydır bu şekilde kullanıyorum birşey olmadı
EvetÇakılmaz ,vida sağlam girmiştir yoksa çoktan çakılmıştı tv ye ne kadar giriyor tahminen 2 cm giriyor mu
2cm az değil ,tv 43 ekran sonuçta , yarın git dediğimi yap
Abi tam anlamadım dediğini anlatır mısın2cm az değil ,tv 43 ekran sonuçta , yarın git dediğimi yap
Abi tam anlamadım dediğini anlatır mısın
Anlaşılamayacak bir şey yok, gayet açık yazdımSağdaki rondeleli vidayı sök, ikisini de yanına al hırdavatçıya git göster, "bana bunlardan 4 adet ver" de mübarek , madem taş gibi oldu duvarda
Ayak vidasınımı kasteddin yoksa pulumu abiAnlaşılamayacak bir şey yok, gayet açık yazdım