42 inç tvden 50ince geçtik, Allah seni inandırsın 3 gün tvye bakamadık gözümüzü aldı tv43 inç tv nedir yahu fındık kadar tv leri nasıl izliyorsunuz ilginç valla
Abi öyle deme kırıcı olur. Yeri gelir 32 izlersin şartlar öyle olabilir, oda ona uygun olabilir vs.43 inç tv nedir yahu fındık kadar tv leri nasıl izliyorsunuz ilginç valla
55 den 65 e geçiş için de durum aynı42 inç tvden 50ince geçtik, Allah seni inandırsın 3 gün tvye bakamadık gözümüzü aldı tv
İzleme mesafesi ve çözünürlük çok önemli. 43 olsun iyi panel olsun derim. ?Abi öyle deme kırıcı olur. Yeri gelir 32 izlersin şartlar öyle olabilir, oda ona uygun olabilir vs.
Konu başlığını okuduğumda içimden geçeni sen buraya yazmışsın Umutum, ben de imza atayım bari altınaHem teşhir hem de LG. Kesinlikle almam. Çalışma saatine bakın derim servis menüsünden. Kaç dakika çalıştı o önemli.
Abi smartsız sumurtsuz akılsız ve hatta mümkünse dünyanın en gerizekalı televizyonu olsun ama aynen senin dediğin gibi ADAM GİBİ paneli düzgün işlemcisi ve yeterince portu olsun gerisi benim sorunumİzleme mesafesi ve çözünürlük çok önemli. 43 olsun iyi panel olsun derim. ?
Az saat çalıştıysa, ki düşük ihtimal, belki risk alabilirim. Teşhir de garanti durumu da farklı oluyordu sanırım. Hiç bulaşmamak daha iyi galiba. ?Konu başlığını okuduğumda içimden geçeni sen buraya yazmışsın Umutum, ben de imza atayım bari altına
Son günlerde güzel zamlar geldi. Zamanında yedek niyetine bir tane Vestel alaydık iyiydi. ?Abi smartsız sumurtsuz akılsız ve hatta mümkünse dünyanın en gerizekalı televizyonu olsun ama aynen senin dediğin gibi ADAM GİBİ paneli düzgün işlemcisi ve yeterince portu olsun gerisi benim sorunum
Bu konuda en iyi golü ben yedim.Son günlerde güzel zamlar geldi. Zamanında yedek niyetine bir tane Vestel alaydık iyiydi. ?
Her şey roket. Aldın aldın, alamadın geçmiş olsun. ?Bu konuda en iyi golü ben yedim.
İncelediğim tv leri yeni modelleri ile değiştirmeyi düşünüyordum, 2 tanesini oldukça uygun fiyat averdim, hatta birisi beni aradı alanlardan dedi ki Adem abi ne marka tv alayım? dedim ki bendnealdığına ne oldu?
Abi kızma ama senden 2250 ye aldığım tv yi 15 gün sonra 3500 e sattım, sıfır tv bakıyorum
Ne diyeyim
Her şey roket. Aldın aldın, alamadın geçmiş olsun. ?GRUNDİG 50GEU7900B Hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba. İnternette teknik özellik olarak çok bilgi yok. Hangi Panel kullanılmış olabilir. 4500 TL ye buldum 50 inch için fiyatı uygunmudur.
GRUNDİG 50GEU7900B Hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba. İnternette teknik özellik olarak çok bilgi yok. Hangi Panel kullanılmış olabilir. 4500 TL ye buldum 50 inch için fiyatı uygunmudur.Bu konuda en iyi golü ben yedim.
İncelediğim tv leri yeni modelleri ile değiştirmeyi düşünüyordum, 2 tanesini oldukça uygun fiyat averdim, hatta birisi beni aradı alanlardan dedi ki Adem abi ne marka tv alayım? dedim ki bendnealdığına ne oldu?
Abi kızma ama senden 2250 ye aldığım tv yi 15 gün sonra 3500 e sattım, sıfır tv bakıyorum
Ne diyeyim