43 inch ve 4k Televizyon Tavsiyesi lütfen yardım...

T Çevrimdışı

thislavigne

Yeni Üye
10 Şub 2019
15
33
Merhaba arkadaşlar aileme 43 inch ve 4k Smart Led Tv almak istiyorum ama kararsız kaldım. Televizyonu genelde ailem kullanıcak tatillerde ben gittiğimde Smart özelliğini kullanıcam, film izlicem ve yılda 10 gün ps 4 bağlanıcak. Siz bilenler ve bu işi hobi olarak ilgilenenlerden tavsiye istiyorum. Saydığım özellikler ve uygun fiyatıyla bilindik markalardan tavsiyeniz var mıdır ? Şimdiden çok teşekkür ederim

T Çevrimdışı

thislavigne

Yeni Üye
10 Şub 2019
15
33
43"/UHD :fiskos
SMART:mutlu
PS4 :tara
HIZLI :ok
burdada 43 ile ilgili bilgi vardı inceleyebilirsin ki hala bulabilirsen 43 te iy kampanya 101 de:dinle
bilgin olsun saygılar...
bende bu TV de karar kılmıştım fakat internette okuduğum yorumlarda yandan baktığında renklerde çok bulanıklaşma varmış ve birden fazla böyle yorum okuyunca açıkcası tereddüt ettim.

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
""tatillerde!!!! ben gittiğimde!!!!! Smart özelliğini kullanıcam, film izlicem ve yılda 10 gün !!! ps 4 bağlanıcak. ""yandan baktığında renklerde çok bulanıklaşma varmış "" yani sen bilirsin deyince :) yapcak bişey yok bende 43 ince yandan bakcak kadar büyük odam olmayınca :)) olandada birinde 55" birinde 65" var 43 ü mutfakta kullanıyom hatta birazda masa seviyesi üstünde :)) yandanı bilmemde alttan bakıyom :))) ama açıkcası bu istek, arzu ve beklenti şeydan ücgeni diyom :)))

S Çevrimdışı

sensey35

Yeni Üye
29 Ocak 2019
7
39
arkadaşlar 43nu7100 televizyonu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum.Samsung yetkili satıcısından 3500TL ye aldım.A101 deki fiyatı görünce üzüldüm açıkcası alalı bir hafta oldu ve fiyat 500TL düştü.Tizen işletim sistemi çok hoşuma gitti web browserdan film sitelerinin hepsini çalıştırıyor donma falan yok.Youtube uygulaması yüklü geliyor.4k videoları takılmadan hızlıca açıyor renkler görüntüler benim çok hoşuma gitti 4k videolarda.IPTV üyeliğim var Ottplayer kurdum izleniyor fakat smartiptv uygulaması arayüz olarak daha güzel.Fakat smartiptv uygulaması 40TL gibi bir fiyat.

Gelelim eksi yanlarına maç izlerken iptv üzerinden top hızlı hareket ettiğinde top gölgelenme yapıyor yani 3 tane top yanyana gibi görünüyor çok dikkatli izlerseniz rahatsız edici birşey.Fakat kafaya takmam diyorsanız siz bilirsiniz.50hz olmasından kaynaklı heralde.Ayrıca full hd yayınlarda renkler beni tatmin etmedi.daha önce lcd televizyonum vardı gene samsungtan onda renkler daha güzel geliyordu bana.Yandan izleme konusuna gelince karşıdan izlemeye oranlara renklerde soluklaşma var.Bir başka eksi yanı çatal ayak olması her an düşecek gibi duruyor.Sonuç olarak televizyon uydusu,interneti,hız olarak süper ve görüntüsü özellikle 4k videolarda beni %70 oranında tatmin etti.3000 TL vermiş olsaydım %80 tatmin ederdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisi olan varsa sevinirim mağazadan aldığım bu televizyonu 4 gün olmuş bugün itibariyle iade edebilir miyim? acil olarak bilen cevaplarsa sevinirim.500TL 4 gün için canımı yaktı doğrusu.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
en az 500 adet tv tavsiyesi vardır formda isteklere göre gfiyata göre bir sürü örnek var.
T thislavigne bahsettiğin panel VA özellikli paneldir. oturma şekline göre şu formu araştırın: https://tavsiyeforumu.com/konu/va-panel-ips-panel-aci-farki-testi.1599/

Geri
Üst Alt