42 PF 9060 VESTEL SMART 3D TV YAZILIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadem444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadem444

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
kadem444
Ado hocam bu tv nin servis menüsünde pqtool mb_90 oem diye yazıyor. bunun en son yazılımı varmı birde smartta blu tv puhutv filbox yok nasıl onları ediniriz.

10084106
S.N.7035062 300459 tv nin arkasında yazan

Bu yazılımda smartta puhutv blutv varmı acaba birde smart her tv modeli için farklımıdır

Teşekkür ederim. Hocam verdiğiniz yazılım 2.2.4f yazılımı çıktı.3.6.6n olarak çıkmadı. Hocam bu tv nin smart uygulamasında puhutv ve blu tv uygulaması yok onun için ne yapmalıyım

Teşekkür ederim. Hocam verdiğiniz yazılım 2.2.4f yazılımı çıktı.3.6.6n olarak çıkmadı. Hocam bu tv nin smart uygulamasında puhutv ve blu tv uygulaması yok onun için ne yapmalıyım

Ürüne destek kesilmiştir büyük ihtimal.

ben bir yerde 3.6.6n yazılımı buldum yüklersem sorun olurmu ado hocam. sen de var ise orjinal olan yazılım bana gönderebilirmisiniz.

ben bir yerde 3.6.6n yazılımı buldum yüklersem sorun olurmu ado hocam. sen de var ise orjinal olan yazılım bana gönderebilirmisiniz.

Servis menüsünde sağ üst tarafta MBXX diye anakart modeli yazması lazım.
Televizyonunuzun seri numarasını bu sitede aratır mısınız?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Dipçe : En son yazılım bu sitede olmayabilir. Resmi bir site değil bildiğim kadarıyla.

Hocam verdiğiniz sitede 3.6.6n 242 zip diye bir yazılım çıkıyor yüklesem sorun olurmu nu arada servis menüsü de mb90 diye görünüyor

Hocam merhaba kolay gelsin öncelikler 42pf9060 smart hangi yazılımı yükleyebilirim güncel bir türlü bulamadım

Geri
Üst Alt