40 inch Televizyon Tavsiyesi Lütfen

S Çevrimdışı

sensey35

Yeni Üye
29 Ocak 2019
7
39
İkinci el 40 inch garantisiz televizyonlara bakıyorum malum siteden fiyatları 800-1500 arasında fakat 6-7 yılını doldurmuş böyle bir televizyon almak ile yeni sıfır garantisi olan bir televizyon almak arasında kalmış durumdayım.Android box ve kendi hd uydu alıcımı kullanacağım.Aradığım tek şey Full hd olması ve 100Hz fakat sanmıyorum 100Hz bulabileceğimi önerebileceğiniz marka ve modeller nelerdir.Axen navitech gibi markalarda fiyatlar 1200-1300 civarında ne dersiniz tavsiye edermisiniz? Ya da gidip ikinci el mi alayım.Teşekkür ederim.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
100 Hertz FHD panel büyük ihtimal 3D destekli modellerde bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ama uzun süre kullanılmış bir panel de ne zaman sürpriz yapar bilinmez.
1500 lira beni etkilemez diyorsanız risk alabilirsiniz.
Almayı düşündüğünüz ürünlerin servis menüsüne girmeyi deneyip çalışma saatlerine bakabilirsiniz.

100 Hertz'in getireceği avantaj çok önemli değilse sizin için, garantili sıfır ürün alın derim.
Ama 1500'den aşağı elle tutulur bir 40" ürün yok sanırım.
Bütçeyi artırabilirim diyorsanız A101'de satılan 43" Toshiba'ya bakın derim.

Daha fazlası için Adem Helvacı Ado hocam size görüşlerini aktaracaktır. :sirit

S Çevrimdışı

sensey35

Yeni Üye
29 Ocak 2019
7
39
100 Hertz FHD panel büyük ihtimal 3D destekli modellerde bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ama uzun süre kullanılmış bir panel de ne zaman sürpriz yapar bilinmez.
1500 lira beni etkilemez diyorsanız risk alabilirsiniz.
Almayı düşündüğünüz ürünlerin servis menüsüne girmeyi deneyip çalışma saatlerine bakabilirsiniz.

100 Hertz'in getireceği avantaj çok önemli değilse sizin için, garantili sıfır ürün alın derim.
Ama 1500'den aşağı elle tutulur bir 40" ürün yok sanırım.
Bütçeyi artırabilirim diyorsanız A101'de satılan 43" Toshiba'ya bakın derim.

Daha fazlası için Adem Helvacı Ado hocam size görüşlerini aktaracaktır. :sirit
Umut kardeşim 100Hz meselesini geçtik diyelim 40 inch tavsiye edeceğin marka ve model hangisidir.Bugün almayı planlıyorum.İkinci el almaktan vazgeçtim güvenemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vestel 40FD5050 1586TL ye var alayım mı bu televizyonu tavsiye edermisiniz?

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
LCD TV ve ikinci el almak? :saskin

Neyse ki vazgeçmişsiniz.

AXEN uzak durunuz
LG uzak durunuz
PHILIPS Yakın durunuz ama almadan evvel iyi düşününüz
SAMSUNG Pahalı
SONY Çok pahalı
ARÇELİK tv konusunda tercihim değil
VESTEL ana marka olarak gereksiz pahalı

Bu koşullarda VESTEL üretimi alt markalar odaklanmak ve JVC32VF tarzı ürünlere yönelmek makul olabilri lakin öncelikle ne amaçlarla kullanacağınız önemli elbette.

Ayrıca 100hz konusuna girmiyorum dahi :kiskis

S Çevrimdışı

sensey35

Yeni Üye
29 Ocak 2019
7
39
LCD TV ve ikinci el almak? :saskin

Neyse ki vazgeçmişsiniz.

AXEN uzak durunuz
LG uzak durunuz
PHILIPS Yakın durunuz ama almadan evvel iyi düşününüz
SAMSUNG Pahalı
SONY Çok pahalı
ARÇELİK tv konusunda tercihim değil
VESTEL ana marka olarak gereksiz pahalı

Bu koşullarda VESTEL üretimi alt markalar odaklanmak ve JVC32VF tarzı ürünlere yönelmek makul olabilri lakin öncelikle ne amaçlarla kullanacağınız önemli elbette.

Ayrıca 100hz konusuna girmiyorum dahi :kiskis
Adem abi bütün markaları elemişsin :) ne alcam ben 1500 TL param var maksimum full hd olsun tek isteğim bu yok mu git şunu al diyeceğin bir model.

S Çevrimdışı

sensey35

Yeni Üye
29 Ocak 2019
7
39
AWOX U4000 al o zaman, bir şey olursa bana yollarsın en azından :kiskis
Teşekkür ederim Adem abi beni büyük bir dertten kurtardın yarın nasipse internetten siparişini vericem.Kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşırım burada.Fiyat olarak bütçeme uygun tekrar tekrar teşekkürler.

Geri
Üst Alt