35.000 TL Bütçe ile Kurutma Makinesi Tavsiyesi

T Çevrimdışı

tkrr08

Yeni Üye
7 May 2025
2
28
Max. bütçem 35.000 TL. Duruma göre azaltabiliriz; zira 20.000 TL'lik makinanın sunmadığı 15.000 TL'lik farka değmeyecek özellikler bulunuyorsa...

Beko 35.000 TL
Elektrolux 33.700
Samsung 33.000 TL
Hoover 24.500 TL
Bosch 24.500 TL
Profilo 23.300 TL
Elektrolux 18.000 TL

Bulabildiğim seçenekler bunlar.

M Çevrimdışı

Mustafa77k

Aktif Üye
13 Eki 2022
86
Profilo KM961RCTR benim tavsiyem bu ürün olur olurdu. Nedeni ise avrupa üretim montaj ürün servis ağı geniş ve sorunsuz fiyata göre en iyilerden

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
838
51
Kişisel görüşüm:
Isı pompalı olmalı.
Çamaşır tipinden bağımsız "süreli kurutma" seçeneği olmalı.
Havalandırma programı olmalı, bu hikaye süper bi şey.

En önemlisini en sona yazıyorum: bölgenizdeki servisi hıyarzanlıkta zirveye oynamamalı.

I Çevrimdışı

ilgazcirasi

Yeni Üye
19 Kas 2018
33
36
Siemens aldık memnunuz, mağaza internet fiyatından ucuza verdi, 2 3 ay oldu, iq500 almıştık istediğimiz özellik yok diye iq300 ile değiştirdik aynı gün, model numarası sayı yüksek olan üst model sanmayın bize öyleymiş gibi anlatıldı, Bosch Siemens grubunda alt tarafta filtresi var bu da etkili oldu, Arçelik ve Samsung da alt tarafta filtresi yok (kendimiz temizlediğimiz kısım), Samsung baktık cam yerine mika kapak kullanılmış ve internet fiyatından 8 bin TL yüksek fiyata söyledikleri için Samsung tercih etmedik

T Çevrimdışı

tkrr08

Yeni Üye
7 May 2025
2
28
Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Umut Barış Umut Barış, Bosch
M Mustafa77k, Profilo KM961RCTR
R rabitelli, ise bazı olması gereken özelliklerden bahsetmiş ki gördüğüm kadarı ile Profilo KM961RCTR bunları kapsıyor.
Ayrıca Bosch ile aynı çatı şirketin ürünü olduğu için yine umut beyin tavsiyesini de kapsar diye düşünüyorum bu fiyat bandında ki ürünlerine baktığımda...

I ilgazcirasi, ise aynı çatı şirketten Siemens İQ300 önermiş, Markalarin kendi sayfalarında ürünler zaten bahsettiğim fiyatlardan neredeyse 10 bin TL daha pahalı bilindik alışveriş sitelerindeki ilan fiyatlarına göre... Bu bilindik alışveriş sitelerdeki fiyatlardan daha uyguna satış yapan mağaza var mıdır? Sizde onu mu kastettiniz orayı anlayamadım.

Diğer emin olmak istediğim konu ise mesela iq300 ile Profilo km961rctr kıyaslarsak tam olarak ne gibi farklar var işin tekniğine ürünlere hakim birisi yardım edebilirse çok sevinirim.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,338
Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Umut Barış Umut Barış, Bosch
M Mustafa77k, Profilo KM961RCTR
R rabitelli, ise bazı olması gereken özelliklerden bahsetmiş ki gördüğüm kadarı ile Profilo KM961RCTR bunları kapsıyor.
Ayrıca Bosch ile aynı çatı şirketin ürünü olduğu için yine umut beyin tavsiyesini de kapsar diye düşünüyorum bu fiyat bandında ki ürünlerine baktığımda...

I ilgazcirasi, ise aynı çatı şirketten Siemens İQ300 önermiş, Markalarin kendi sayfalarında ürünler zaten bahsettiğim fiyatlardan neredeyse 10 bin TL daha pahalı bilindik alışveriş sitelerindeki ilan fiyatlarına göre... Bu bilindik alışveriş sitelerdeki fiyatlardan daha uyguna satış yapan mağaza var mıdır? Sizde onu mu kastettiniz orayı anlayamadım.

Diğer emin olmak istediğim konu ise mesela iq300 ile Profilo km961rctr kıyaslarsak tam olarak ne gibi farklar var işin tekniğine ürünlere hakim birisi yardım edebilirse çok sevinirim.
Profilo da ciddi kalite kontrol sorunu vardı.
Düzelttiler mi bilmiyorum.

Geri
Üst Alt