Isınma hariç bir sorun olmaz. O da MSI Center yazılımı ile çözülür muhtemelen.
Isınmıyorlar ya 120Wlık adaptörden ısınmayacağı tahmini yürütülebilir, benim şuanki lenovom 170wattlık adaptör ve 3060 ekran kartıyla ısı sorunu oluşmuyor.Isınma hariç bir sorun olmaz. O da MSI Center yazılımı ile çözülür muhtemelen.
Alınabilecek en iyi seçenek.
Genelde giriş seviye cihazlar ve Intel işlemcilerle oldukları için, normal denilebilecek bir ısınmaları oluyor.Isınmıyorlar ya 120Wlık adaptörden ısınmayacağı tahmini yürütülebilir, benim şuanki lenovom 170wattlık adaptör ve 3060 ekran kartıyla ısı sorunu oluşmuyor.
Bir şey olur demedik zaten.Hiçbişey olmaz MSI böyle konuda insanın yüzünü kara çıkaracak marka değil
Ben masaüstü bilgisayarlarımda şu ana kadar hep AMD kullandım; Athlon 64'ten, FX8350'ye, oradan Ryzen 5 1600'e. İşyerinde Intel kullandım sadece. MSI'yi beğendik, mağazada bir de canlı görüp kararımızı vericez.Acer'in AMD İşlemcisine baktım, tam intelin işlemcisinin dengiymiş, daha iyidir diye düşünüyordum dengi gibi çıktı. AMD diye şüphe kalmasın ryzenli laptoplar sorunsuzlar. Ekran kartı AMD olsa pek sıcak bakmazdım.