32la613s lg logosundan sonra tepki vermiyor

M Çevrimdışı

mortisak9119

Yeni Üye
30 Mar 2019
6
28
Merhaba, 32la613s tv var oturma odasında, sabah annem tvyi açmaya çalışıyor, fakat lg logosu gelip, gidiyor ve sadece arka aydınlatma ışığı kalıyor, hiçbir tepki vermiyor. Siz daha iyi bilirsiniz tabiki ama anakart pert oldu herhalde. Sormak istediğim tamir olurmu ? Veyahut anakartı internetten arattım bulamadım 42la613s modelinin anakartını buldum. Görünüş olarak aynı ama çalıştırırmı siz değerli üstadlarıma sormak istedim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Anakart konusu her zaman için risk içerir. Panel kodları değişkendir, Anakart üzerindeki yazılımlar da bu panel kodları ile bağlantılıdır o nedenle %100 çalışır diyebilirmiyiz o biraz tartışılır.

Forum üyelerimize bakış açımız farklıdır, o nedenle sıklıkla yazdığım şeyi size de yazmak isterim.

Siz riske girmemek adına (Anakart alıp da elinizde kalma riski, veya belki de anakartın sağlam olma olasılığı vs) eğer istiyorsanız, kargo parasına da değeceğini düşünüyorsanız yollayın ücretsiz olarak bakalım ve öncelikle tam bir arıza tespiti yapalım, yol haritamızı ona göre çizelim.

Sorun gerçekten anakartta ise olması gereken kodu bulup, satın alım linkini size veririz, siz alışverişi tamamlar ancak teslimat adresi olarak bizi belirtirsiniz. takar yollarız. Karar sizin nasıl isterseniz.

(Anlaşmalı kargolar ile bize 30-40TL ye tv gönderenler oluyor, böyle bir imkanınız var ise sizin için avantajlı olur. )

M Çevrimdışı

mortisak9119

Yeni Üye
30 Mar 2019
6
28
Saolun üstadım şöylebi sorun var.
Televiyon bazen açılıyor, bazen logodan sonra hiç tepki vermiyor. Fişini çekiyoruz , bunun nedeni anakart ise , sadece size anakartı göndereyim . Birde tamir edilirse benim için daha avantajlı olur 250 300 tl anakart almak istemen en son çare olarak ancak.

Birde nasıl iletişime geçicem sizlerle adresinizi felan öğrenmek için ?

Geri
Üst Alt