D
dataelektronik
Yasaklı Üye
- 26 Eki 2019
- 8
- 43
sa 32hb5000 mb 140 anakart yazılım lazım vestel 23443729

logoda donuyor basa dönüyordu bi tane buldum attım finlux yazıyor ama görüntü berbat
![]()
usta yardımcı olabilecekmisin =?ne yazılımı istiyorsun. Tv ne yapıldı.?
Olacağız olmasına da aceleniz mi var.! Müsait oldukça atılan mesajlara bakıyoruz.logoda donuyor basa dönüyordu bi tane buldum attım finlux yazıyor ama görüntü berbat
![]()
![]()
usta yardımcı olabilecekmisin =?
Olacağız olmasına da aceleniz mi var.! Müsait oldukça atılan mesajlara bekliyorum
D dataelektronik, led paneldeki etiketi atın. Vesxxxxx seklinde olan.
hocam panel yazılımını buldum fakat görüntü ters normalde kartı 82 ama 140 takılmıs ondan kaynaklı sanırım![]()
panel bu hocam
panel yazılımı buldum ama görüntü ters yardımcı olursanız sevinirim![]()
panel bu hocam
hocam panel yazılımını buldum fakat görüntü ters normalde kartı 82 ama 140 takılmıs ondan kaynaklı sanırım
sorunu çözdüm konuyu kapatabilirsiniz arkadaşlartelevizyondan panel dosyasını çekip yüklesedin buraya belki düzeltirlerdi nedersinteraspy abi
üstadım bilgiyi bize kırıntıyla verip çözüm istiyorsunuz..!sorunu çözdüm konuyu kapatabilirsiniz arkadaşlar
Verdiğiniz eksik bilgilere rağmen burada karşılıksız yardım edenlerden sorununuzu çözmek için yardım istiyorsunuz sorununuzun çözülmesi için açık açık yardım edilmeye çalışılıyor siz sorunu çözdüm diye bilgiyi paylaşmadan kestirip atıyorsunuz. Niçin başkaları da faydalansın diye açıklama gereği duymuyorsunuz.sorunu çözdüm konuyu kapatabilirsiniz arkadaşlar