Merhabalar, tv'lerden hiç anlamıyorum bu salgın dönemi ve sonraki süreçte evde daha çok vakit geçirdiğimiz/geçireceğimiz aşikar olmasa evime tv de almayı düşünmüyordum. Neyse uzatmayayım. Bu süreçte smart özelliğinin olması, hız beklentimin olmaması ve 4K takıntım olmaması sebebiyle göreceli ucuz ama servisine istediğim zaman ulaşabileceğimi düşündüğüm
Başka bir cihazla da benzeri problemleri yaşamamak adına size danışmak istedim satın almadan önce.
- 3000 TL'den fazlasını vermeyi düşünmüyorum.
- Smart özelliği olsun ve yavaş da olsa stabil çalışsın istiyorum.
- Üst limiti 3000 TL'ye çıkardığımdan 4K bir cihaz isteyebilirim diye düşünüyorum.
- 43 inç fena değil ama 49 inç daha da iyi olabilir gibi.
Uygun olarak gördüğüm cihaz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
modelini satın aldım. Dediğim gibi hız beklentim yoktu ama kağıt üzerinde yazan özelliklerin çalışmayacağını da bilmiyordum, WiDi'de ses problemi yaşıyorum. BluTV, YouTube gibi uygulamalarda kullanıcı bilgilerimi tutmuyor, her defasında tekrar giriş yapmam gerekiyor gibi can sıkıcı parasını haketmediğini düşündüğüm tv'yi iade edeceğim.Başka bir cihazla da benzeri problemleri yaşamamak adına size danışmak istedim satın almadan önce.
- 3000 TL'den fazlasını vermeyi düşünmüyorum.
- Smart özelliği olsun ve yavaş da olsa stabil çalışsın istiyorum.
- Üst limiti 3000 TL'ye çıkardığımdan 4K bir cihaz isteyebilirim diye düşünüyorum.
- 43 inç fena değil ama 49 inç daha da iyi olabilir gibi.
Uygun olarak gördüğüm cihaz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
, sizce alınır mı? Kronik problemleri var mıdır? Ya da bu fiyata daha iyisi olduğunu düşündüğünüz başka bir marka/model tv önerebilir misiniz? Yanıtlar için şimdiden çok teşekkür ederim.
Son düzenleme: