30.000 tl aralığı tv.

C Çevrimdışı

candost

Yeni Üye
20 Ocak 2020
3
44
merhabalar. gözüme takılan iki tv hakkında önerilerinizi almak istiyorum.
1. 50C755G 50" 127 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart MiniLED TV
2. 55T7BG 55" 139 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV

bu ikisinin farklılıklarını tam olarak bilmiyorum. Ama bütçem seviyesinde. sıkıntı çıkarmayacak, uzun yıllar kullana bileceğim (başka modellerde olabilir) bir tv arıyorum. şimdiden teşekkür ederim.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40
Merhaba. T7B diye isimlendirdikleri TCL C655 oluyor yani 60 hz. Kesinlikle C755 tercih etmelisiniz, arada çok fark var. Görüntü işlemcisi, panel hızı ve teknoloji bakımından C755 çok önde.

Ömür ve sıkıntı çıkarmama konusunda garanti veremeyiz hiçbir cihaz için. Fakat bütçeniz dahilinde C755 en iyi tercihlerden biri olur.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40
E Çevrimiçi

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
104
40
Ben çok araştırıp TCL 65C735 almıştım. Çok da memnunum. Ama Samsung veya LG'lerin panelleri çok daha kaliteli oluyor.

Sana tavsiyem 30bin bu televizyona verene kadar vatanda 20-25bin arası samsung qled alıp homatic gibi kaliteli bir tv box ile birleştirmen. 2.el temiz bir soundbar ekleyerek güzel bir sistem kurman. Benim televizyonun sesi yetersiz geldi soundbar aldım. Sonra anladım ki ses de görüntü kadar önemli. Daha iyi soundbar aldım.
TV Sistemi yetersiz geldi tv box aldım.

Sana hemen bir sistem kurayım. İyice araştırırsın özelliklerine falan bakarsın. ben kabataslak ilk bulduğumu atıyorum.

TV çok daha ucuz paneli güzel TV'ler var. qled olması şart değil.

TV-24.800
TV Box-2.300
Soundbar-4.850 (2.El temiz bişe tavsiye ederim ucuza gelir dolby atmoslu falan)

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40
Sana tavsiyem 30bin bu televizyona verene kadar vatanda 20-25bin arası samsung qled alıp homatic gibi kaliteli bir tv box ile birleştirmen.
Çok kötü bir tercih olur, C755 Samsung Q60C'den 2 gömlek üstün bir tv. Görüntü kalitesinde geriye gidilmiş olur.

Bu düşünce yapısı ile gidersek 10.000 TL ile aşağıdaki Navitech tv'yi alıp kalanı ses sistemine yatırsın,

E Çevrimiçi

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
104
40
Çok kötü bir tercih olur, C755 Samsung Q60C'den 2 gömlek üstün bir tv. Görüntü kalitesinde geriye gidilmiş olur.

Bu düşünce yapısı ile gidersek 10.000 TL ile aşağıdaki Navitech tv'yi alıp kalanı ses sistemine yatırsın,
Navitech dediğiniz dediğiniz TV'nin paneli, Samsung Qled kadar kaliteli ise 10bin rakam iyi. Hiç boşa 30bin harcanmamış olur.

Bu arada 50C755 güzel televizyonmuş. İnceledim şimdi. Samsung'dan üstünlüğünü kabul ediyorum. Bugün TV ihtiyacım olsa bunu alabilirdim.

Son düzenleme:
Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40
Navitech dediğiniz dediğiniz TV'nin paneli, Samsung Qled den kaliteli ise 10bin rakam iyi. Hiç boşa 30bin harcanmamış olur.
Sizce böyle bir şey mümkün mü ? Pazardaki domates, salatalıkların fiyatları bile kalitelerine göre değişiyor. Olay sadece panel değil ki, bir çok etmen var. Sony panel üretmiyor, bazı modellerinde paneli Samsung'tan alıyor ama aynı paneli kullanarak Samsung'tan daha iyi tv yapıyor. Sadece tek bir noktadan hareket etmek doğru olmaz.

Geri
Üst Alt