Selam Kiymetli Dostlarim Evkur Uzerinden Samsung Camasir makinasi Aldim ilk 6 ay icinde Tamburu Degisti İcin Ek Garanti Aldim 2 Sene daha sonraki Zamanlarda Aşiri Ses Sorunu Oldu Bunun İçin Servis Yolladi Gelip Cihazi Kontrol Ettiler Bisey Yok Deyip Gittiler Ardinda. 2 Gün sonra Kayis Koptu Gelip Yaptilar . gittikten 3 gun sonra Makina Kazan calismadi Musteri Hizmetlerine Surekli ariza Veren Bir Cihazi İstemiyoruz Dedim Hergün Magdur Oluyoruz Dedim Degişim olmaz Ek Garantiler de dediler. Bende Elimdeki Ariza Fiş Kayitlari Video Kayitlari ile Tuketici Hakem heyetine Basvuracam dedim Ayipli Urun Diye. Sonra Tekrardan Arayip Size Servis Yolluyorum Kontrol etsinler Ondan Sonra Karar veririz Dediler servisci Geldi kazanin Donmemesi Sebebi Kayiş Kopmuş Tekrardan dedi. Yenisini Takacam dedi Kabul etmedim Cihazin degisimini İstedigimi Belirttim Dalga Gecer gibi 20 gun beklediniz Bu sekilde Degisim Kabul etmezler Yoksa 20 gun daha beklersiniz diyip Siritarak gitti Dövmemek İçin Zor Tuttum Kendimi Lutfen Ne yapmam gerek Bana Yardimci Olun Yol Gösterin Magdur Oldum