3 bin TL civarı Wireless mouse önerisi

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
Fare için bir model öneremem.
Bence hafifliği ve tutmanıza uyumlu olanı alın derim.
Direkt internetten alacaksanız biraz piyango olabilir, mağaza varsa gidip deneyerek alın derim.

Çok dert olmayacaksa kablolu alın derim, pil bitti - aktı vs derdiniz olmaz.

Klavye olarak şu 2 modeli tavsiye ederim;

Kablolular ama kullandığım için tavsiye ederim.
ASUS'daki switch gerçekten sessiz ve kullanışlı.

Kendim Apex 3 kullanıyorum, ASUS'u arkadaşımda denemiştim.

Kablosuz fare ile yaşadığım sorunlardan ötürü, kablosuza alerjim var.
Kablolu en iyisi, tak çalıştır. Pil derdin de yok.

E Çevrimdışı

Elweald

Aktif Üye
12 Haz 2024
103
24
bu mouse yi tercih ettim arkadaşlar merak edenler için.

Fare için bir model öneremem.
Bence hafifliği ve tutmanıza uyumlu olanı alın derim.
Direkt internetten alacaksanız biraz piyango olabilir, mağaza varsa gidip deneyerek alın derim.

Çok dert olmayacaksa kablolu alın derim, pil bitti - aktı vs derdiniz olmaz.

Klavye olarak şu 2 modeli tavsiye ederim;

Kablolular ama kullandığım için tavsiye ederim.
ASUS'daki switch gerçekten sessiz ve kullanışlı.

Kendim Apex 3 kullanıyorum, ASUS'u arkadaşımda denemiştim.

Kablosuz fare ile yaşadığım sorunlardan ötürü, kablosuza alerjim var.
Kablolu en iyisi, tak çalıştır. Pil derdin de yok.
ben apex 3 kullanıyorum fakat TKL modelini tavsiye ederim 1-2 sene oldu herhangi bir sıkıntı yaşamadım

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
bendeki logitech g602 yi önerebilirim diyecektim ama türkiye fiyati sanirim pahali diger logitech g serisi olanlar seni cok üzmez gibi geliyor.
logitechin genel sorunu altindaki pedlerin zamanla cikmasi asinmasi onun disinda düsük güc tüketiyor pilleri cabuk bitmiyor hernekadar oyun icin olsada ben günlük kullanim icin almistim her yüzeyde (koltuk sehpa vs) kullanmak icin ise yariyor bu sirada yerede düsüyor defalarca yere düstü henüz bozulmadi.

konu takip ağır klavye-fare önerisi alabilirim.
sanirim satisi kaldirilmis ama k520 logitech cok ses yapmayan tuslari ve dayanaklilligi konusunda tavsiye edebilirim uzun zamandir kullaniyorum en az 10 yil olmustur aynisi olmasada benzer tasarimda bir klavye is görür hem dayanikli hem oturakli bir klavye

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
733
50
Fotoşok işlerinde özellikle path ile dekupelerde fıttırmamak için mx master almıştım. 50 kez amorti etti kendini. Sonra bozuldu, benim işler de bozulunca yenisini almadım. Oyun anladığım iş değil ama teknikte (masaüstü yayıncılık ya da cad/cam) verticaller ve iz toplular acayip ilgimi çekiyor. Bundan yıllar yıllar eveli G41 ile trackpoint kullanmıştım, pek eğlenceli idi alışınca.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
733
50
Şu anda m705 kullanıyorum. Roller sürekliliği olan en ucuz zımbırtı. MX master ile tanımıştım bu özelliği. Surf yaparken çok çokomelli oluyor.

Geri
Üst Alt