2'si 1 Arada Kahve sevenler

Serindalga Çevrimdışı

Serindalga 

Aktif Üye
28 Ara 2019
117
38
A 101 mağazasına 20 li 2 si 1 arada nezcafe kupa bardaklı gelmiş fiyatı gayet uygun bugünkü şartlara göre bence kaçırmayın derim fiyat 99 tl
( Şok markete'de gelmiş aynı ürün orada fiyatı daha cazip 89 tl )
Not aşağıdaki resim örnek
1099875-4c6-bd.jpg

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
142
42
Granül kahveler esasında kahve değildir. Kimyasal bileşendir. Bildiğiniz zehirdir. Uzak durun. Kahve seviyorsanız pazardan french press alıp kendiniz yapın. Hem daha uyguna gelir hem de gerçek kahve içmiş olursunuz.

Serindalga Çevrimdışı

Serindalga 

Aktif Üye
28 Ara 2019
117
38
Mağazaya özel olabilir bizim şubede yoktu :kiskis
reis bazı şubelerde hemen bitiyor zamanın varsa yarın diğer şubelere bakabilirsin

Granül kahveler esasında kahve değildir. Kimyasal bileşendir. Bildiğiniz zehirdir. Uzak durun. Kahve seviyorsanız pazardan french press alıp kendiniz yapın. Hem daha uyguna gelir hem de gerçek kahve içmiş olursunuz.
haklısın ama bu zamanda herşey zehir ülkede sağlıklı ne varki..ben nescafe tiryakilerine yazdım

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
142
42
reis bazı şubelerde hemen bitiyor zamanın varsa yarın diğer şubelere bakabilirsin

haklısın ama bu zamanda herşey zehir ülkede sağlıklı ne varki..ben nescafe tiryakilerine yazdım
Yine de kişisel olarak en sağlıklı olanı yapmaya çalışmak lazım. Bu granül içecekleri mümkün mertebe içmeyin kimseye de içirmeyin.

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
912
Sigarayı bırakalı tam bir sene oldu. Sigara ile birlikte ne içerdim arkadaş. Şimdi aklıma bile gelmiyor, dolapta o kadar krema, kahve kaldı, misafirliklerde içersem filtre veya Türk kahvesi😊

Geri
Üst Alt