2500 tl ye kadar inverter klima tavsiyesi acilll ? lütfen yardımcı olun

A Çevrimdışı

alpay

Yeni Üye
3 Ağu 2016
6
2500 tl ye kadar klima arıyorum evimiz 23 m2 12 binlik düşünüyorum  kışın soba yakmıcağımız için alacağız ısıtması iyi olması lazım 
tavsiyelerinizi bekliyorum

S Çevrimdışı

saviorangel

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Cvp: 2500 tl ye kadar inverter klima tavsiyesi acilll ? lütfen yardımcı olun

alpay' Alıntı:
2500 tl ye kadar klima arıyorum evimiz 23 m2 12 binlik düşünüyorum  kışın soba yakmıcağımız için alacağız ısıtması iyi olması lazım 

midea mission alabilirsiniz.

A Çevrimdışı

alpay

Yeni Üye
3 Ağu 2016
6

saviorangel' Alıntı:
alpay' Alıntı:

teşekkürler de vestel beko tavsiye edermisiniz peki kışın ısıtmada sorun çıkarırmı yada samsung

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

alpay' Alıntı:
saviorangel' Alıntı:

teşekkürler de vestel beko tavsiye edermisiniz peki kışın ısıtmada sorun çıkarırmı yada samsung

alpay kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin.saydığınız klimalar kaliteden yoksun missionun yanına bile yaklaşamıycak aynı kefeye kesinlikle koyulamayacak klimalardır.hepside cilllop gibi aliminyum çöpün toplanmış hali klimalar.bu yurdum insanına bunu müstehak görenler den hesabı  Yüce Rabbim sorsun inşallah.

arçelik dediğiniz klima - leri gördümü defrostan kıçını kaldırıpta çalışamaz.heleki soğuk memleketdeyseniz yandınız.elektiriğide su gibi içer ama bağırmaktan başka birşey beklemeyin.biz kalitesiz olduklarından dolayı önermiyoruz.kendi evimize sokmadığımız malları sizlere öneremeyiz.aynı fiyatlara gerçek klima varken oyuncak almaya gerek yok diyoruz son kararı siz tüketicilere bırakıyoruz

A Çevrimdışı

alpay

Yeni Üye
3 Ağu 2016
6

ghostkiller1' Alıntı:
alpay' Alıntı:

alpay kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin.saydığınız klimalar kaliteden yoksun missionun yanına bile yaklaşamıycak aynı kefeye kesinlikle koyulamayacak klimalardır.hepside cilllop gibi aliminyum çöpün toplanmış hali klimalar.bu yurdum insanına bunu müstehak görenler den hesabı  Yüce Rabbim sorsun inşallah.

arçelik dediğiniz klima - leri gördümü defrostan kıçını kaldırıpta çalışamaz.heleki soğuk memleketdeyseniz yandınız.elektiriğide su gibi içer ama bağırmaktan başka birşey beklemeyin.biz kalitesiz olduklarından dolayı önermiyoruz.kendi evimize sokmadığımız malları sizlere öneremeyiz.aynı fiyatlara gerçek klima varken oyuncak almaya gerek yok diyoruz son kararı siz tüketicilere bırakıyoruz

hoşbuldum kardeşim yorum yaptığın için teşekkür ederim bilgilendirdiğin için sağol çok kararsız kalmıştım ondan sordum cevabımıda aldım demekki bu markaları boşverecem 
 bugün  babamla daikin klima baktık https://www.daikin.com.tr/Urun-Detayi/Bireysel-Klimalar/N-Serisi-Klimalar/Atxn35nb7-Inverter-Klima  modeli bu  sence bu nasıldır iyimiidir bu arada denizli de oturuyorum kışın sıkıntı yaparmı

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

alpay' Alıntı:
ghostkiller1' Alıntı:

hoşbuldum kardeşim yorum yaptığın için teşekkür ederim bilgilendirdiğin için sağol çok kararsız kalmıştım ondan sordum cevabımıda aldım demekki bu markaları boşverecem 
 bugün  babamla daikin klima baktık https://www.daikin.com.tr/Urun-Detayi/Bireysel-Klimalar/N-Serisi-Klimalar/Atxn35nb7-Inverter-Klima  modeli bu  sence bu nasıldır iyimiidir bu arada denizli de oturuyorum kışın sıkıntı yaparmı
şöyleki kardeşim bu klima yeni çıktı ama baya kırpılmış vasat olaraqk çıktı.zaten gerçek daıkın değil.daıkının almış olduğu alt gurup firmalrda üretilip üstüne logosu basılıp daıkınmı daıkın.piyasayla yani yerlilerle ve diğerleriyle rekabet için daıkın sürdü piyasaya bu düşük klimaları.amaç adamlar hermarkaya karşı bir elternatif üretmek.kısacası piyasayı kırmak amaç.koskoca daıkınn adına yakışmayan bu yolu izlemesi içler acısı.

airfel,baymak,yerlilerden iyidir o başka.ama mission olamaz.panasonic rke serisi olamaz.

A Çevrimdışı

alpay

Yeni Üye
3 Ağu 2016
6

ghostkiller1' Alıntı:
alpay' Alıntı:
şöyleki kardeşim bu klima yeni çıktı ama baya kırpılmış vasat olaraqk çıktı.zaten gerçek daıkın değil.daıkının almış olduğu alt gurup firmalrda üretilip üstüne logosu basılıp daıkınmı daıkın.piyasayla yani yerlilerle ve diğerleriyle rekabet için daıkın sürdü piyasaya bu düşük klimaları.amaç adamlar hermarkaya karşı bir elternatif üretmek.kısacası piyasayı kırmak amaç.koskoca daıkınn adına yakışmayan bu yolu izlemesi içler acısı.

airfel,baymak,yerlilerden iyidir o başka.ama mission olamaz.panasonic rke serisi olamaz.
anladım kardeşim sağolasın senin bana önerebilceğin klimalar  nelerdir link atabilirmisin sana zahmet 12000btu lik

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

alpay' Alıntı:
ghostkiller1' Alıntı:

anladım kardeşim sağolasın senin bana önerebilceğin klimalar  nelerdir link atabilirmisin sana zahmet 12000btu
http://www.ege-ticaret.com/MIDEA-MISSION-MSMBBU-12-INVSPLIT-KLIMA,PR-89.html
http://www.ege-ticaret.com/PANASONIC-KIT-UE12RKE-INVSIPLIT-KLIMA,PR-65.html
http://www.ege-ticaret.com/CARRIER-X-POWER-GOLD-DUVAR-TIPI-53UQV035H-INVSPLIT-KLIMA,PR-99.html
bütçeniz yükseldikçe seçimlerde artar ister istemez.bütçeniz 2500 dü sanırım.alarko biraz aşıyor.alarkonun fiyat politikası yüksek tutuluoyr o yüzdende kolay kolay öneremiyoruz

A Çevrimdışı

alpay

Yeni Üye
3 Ağu 2016
6

ghostkiller1' Alıntı:
alpay' Alıntı:
anladım kardeşim sağolasın senin bana önerebilceğin klimalar  nelerdir link atabilirmisin sana zahmet 12000btu
http://www.ege-ticaret.com/MIDEA-MISSION-MSMBBU-12-INVSPLIT-KLIMA,PR-89.html
http://www.ege-ticaret.com/PANASONIC-KIT-UE12RKE-INVSIPLIT-KLIMA,PR-65.html
http://www.ege-ticaret.com/CARRIER-X-POWER-GOLD-DUVAR-TIPI-53UQV035H-INVSPLIT-KLIMA,PR-99.html
bütçeniz yükseldikçe seçimlerde artar ister istemez.bütçeniz 2500 dü sanırım.alarko biraz aşıyor.alarkonun fiyat politikası yüksek tutuluoyr o yüzdende kolay kolay öneremiyoruz

tavsiyeleriniz için çok sağol son bi sorum daha olacak linkini attığım daikin marka klima 7/24 yansa ne kadar elektirik harcar aylık ne kadar fark olur

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772

Alpay Daikin N Serisi Adi Daikin
Ama
Daikinin Kendi Uretimi Klimasi Degildir

Ortam Sartlarina Evdeyi Yasayan Sayisina Gore

12lik Klimalar 70-120 lira Arasinda Tuketim Yapar
Istisnalar Haric
Bazi Markalar Iciyor Elektrigi Resmen
Forumumuzda Bu Konular Mevcut

A Çevrimdışı

alpay

Yeni Üye
3 Ağu 2016
6

Sota' Alıntı:
Alpay Daikin N Serisi Adi Daikin
Ama
Daikinin Kendi Uretimi Klimasi Degildir

Ortam Sartlarina Evdeyi Yasayan Sayisina Gore

12lik Klimalar 70-120 lira Arasinda Tuketim Yapar
Istisnalar Haric
Bazi Markalar Iciyor Elektrigi Resmen
Forumumuzda Bu Konular Mevcut

bilgilendirmen için teşekkür ederim  kardeşim sağolasın

O Çevrimdışı

osman

Yeni Üye
8 Ağu 2016
4

alpay' Alıntı:

Klima almadan önce bende biraz fiyat araştırması yapmıştım, Midea Mission 12lik klimayı 2300 Tlye bulabilirsin (istanbulda). Bilgine

Geri
Üst Alt