E
emrahkosucu
Yeni Üye
- 9 Eyl 2025
- 9
- 28
....
Son düzenleme:
Google Play hizmetlerini güncellemeye gönderiyor.Güncelleme başlıyor fakat her seferinde güncellemenin sonunda hata mesajı veriyor uygulama güncellenmiyor!
güncelleme sonunda hata verdiğinde herhangi bir kod vs veriyor mu.?Hocam benim mesajımı alıntılamışsınız ama hiçbir şey yazmamışsınız anlamadım!
güncelleme sonunda hata verdiğinde herhangi bir kod vs veriyor mu.? hocam tv kahvehanenin televizyonu yarın ben size ekran görüntüsü atarım
APK Mirror varken neden APK Pure? APK Mirror'de APK'yı resmi geliştirici yüklüyor ve herkes ordan indiriyor.Aldığın hata bu şekilde mi.?
Linkteki adresten güncel apk indirip cihaza kurup tekrar güncellemeyi deneyin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
![]()
Apkpure olayında sorun siteye yüklü APK dosyalarında değil, kendi mağaza uygulamasından kaynaklıydı.APK Mirror varken neden APK Pure? APK Mirror'de APK'yı resmi geliştirici yüklüyor ve herkes ordan indiriyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Yüklenme sayısına bakmayın Android TV diye böyle. Normal versiyonu her hafta 100 bin indirme alıyor.
Evet hocam tam da böyle bir mesaj alıyorum apk pure den de APK mirror dan da çok google play hizmetleri apk sı yükledim.Bir türlü uygulama güncellenmedi gitti!! Sonradan chatgpt ye de sordum işlemci mimarisine göre yüklemem gerekiyormuş! İşlemci mimarilerine göre apk larda gördüğüm kadarıyla sadece apkmirror da var.Ama çok fazla işlemci mimarisine göre apk var hangisini seçeceğim bilemedim!Aldığın hata bu şekilde mi.?
Linkteki adresten güncel apk indirip cihaza kurup tekrar güncellemeyi deneyin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
![]()
Cihaza APK CPU Z indirip işlemci bilgisine bakabilir misiniz? Çok yüksek ihtimal armeabi-v7a Android 6.0+ versiyonu indirmeniz lazım. Bu arada APK'yı indirirken ne hata veriyor?Evet hocam tam da böyle bir mesaj alıyorum apk pure den de APK mirror dan da çok google play hizmetleri apk sı yükledim.Bir türlü uygulama güncellenmedi gitti!! Sonradan chatgpt ye de sordum işlemci mimarisine göre yüklemem gerekiyormuş! İşlemci mimarilerine göre apk larda gördüğüm kadarıyla sadece apkmirror da var.Ama çok fazla işlemci mimarisine göre apk var hangisini seçeceğim bilemedim!