Samsung her iki seri de güzel alınır bütcenize göre. Fiyatı bayilerden alın 9 taksit ve daha uygun fiyata oluyırBu 3'ü arasında kaldım sizce hangisi ustalarım
Bosch KDN56XWF1N 30.870,00 TL 522 LİTRE
Samsung RT50K6000WW 32.711,00 TL 504 LİTRE
Samsung RT53K6030S8/TR gri renk 34.887,02 TL 531 LİTRE
Güzel ürün fakat kompresörü bilgisi teyit edin. Ona göre tekrar değerlendirme yapılırArcelik 578557 modeli hakkinda fikirlerinizi alabilirmiyim ? neredeyse 20 senelik bir Ariston buzdilabimiz var ekmegini yemek uzere gecen utu almak icin arcelik bayisinde 578557 modelini gordum 78cm genis guzel bir dolaba benziyordu tavsiye edermisiniz ?
Kompresor ne olmalı ?Güzel ürün fakat kompresörü bilgisi teyit edin. Ona göre tekrar değerlendirme yapılır
En iyisi Panasonic hem çok az elektirk tüketimi. Uzun ömürlü kullanım. Daha sessiz çalışma. Ama arçelik genel de çoğu ürünler de TEE kullanıyor iyi değilKompresor ne olmalı ?
Ana ve alt markalar parçalar model bazından büyük oradan aynı oluyor fakat üst modellere durum farklı.ıyı aksamlar, buzdolabı konusun da bilgi almak istıyorum , vestel grubu SEG marka nasıl acaba 14 yıllık vestel dolap masallah sorunsuz gıdıyor seg vestelın yan ürünü acaba icerisindeki teknolojı aynı mı , aynı kalıtede mı bu kompresör önemli bır buzdolabın da sanırsam seg de olan acaba vestel ile aynı yada baska bır markaya mı bakıyım , tsk ederım
Ana ve alt markalar parçalar model bazından büyük oradan aynı oluyor fakat üst modellere durum farklı.
Gözünüze kestirdiriniz modeli buraya yazin.