2022 ve 2023 TV BOX Performans Grafik Tablosu - Bench Puanları

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,545
40
Android Box almak isteyip de ürünlerin performanslarını merak edenler için karşılaştırma tablosunun yararlı olacağını düşündüm.

Listede dikkatimi en çok çeken cihazlardan biri H96 MAX V58 oldu. Yazma / okuma hızı olarak listenin zirvesinde yer alıyor (236 / 147 mb/s). Üründe HDMI 2.1 olmaması hayal kırıklığı.

Başka bir konuda kıyaslaması yapılan Xiaomi ile Homatics arasında da çok fazla performans farkı olmadığı görülüyor, hatta Geekbench çok çekirdekli testten Xiaomi daha yüksek puan almış. Okuma/yazma hızları arasında da neredeyse fark yok. Düşük depolama ve 2 GB DD3 ram'e sahip olması dezavantaj. Tabi buradaki listeye göre arada 2 kat fiyat farkı mevcut. Benzer performansı daha düşük fiyatla sunuyor.

Bildiğim kadarıyla, Apple TV dışında listedeki hiçbir cihaz ''Auto Frame Rate'' yani ''Otomatik Kare Eşleme'' özelliğine sahip değil. Android 12'de bu özellik mevcut ancak sağlıklı çalışmadığı yazılıyor.





Kaynak: Chigztech
 
S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
89
42
Bir ara kare eşitleme özelliği shield tv proya da gelecek deniyordu. Örnek resim bulursam koyarım.
 
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Var ama düzgün çalışmıyor diye biliyorum, bununla ilgili açılmış bir çok şikayet konusu mevcut.


Ben sadece kendimden örnek vermek istiyorum. Yazılımda var. X96 Max plus ultra da (S905x4 işlemci 4 GB Ram) çalışmıyor. Devreye aldığım anda takılmalar, donmalar başlıyor.
 
Geri
Üst Alt