2020'de Kullanabileceğiniz En İyi 5 Bedava Antivirüs

OKANTÜRK Çevrimdışı

OKANTÜRK

Aktif Üye
21 Mar 2020
156
48
Yıllardır ESET 'ten şaşmıyorum... Sistemi en az yoranların başında geliyor...

PC güvenliğinin esaslarından biri olan antivirüsler, her zamanki kadar önemli olmayı sürdürüyor. Olta saldırılarından zararlılara ve hack'lere, tehdit sayısı her geçen gün artıyor. Bu yüzden bilgisayarınızı güncel bir antivirüsle korumanız şart. Aşağıda bulacağınız ücretsiz antivirüsler, ücretli antivirüslerin bazı ek özelliklerini sunmasalar da, zararlı yakalamada çoğunlukla ücretliler kadar güçlüler. Elbette güvenlik denildiğinde her şey zararlıları bulmak değil, ancak bütçeniz ücretli bir antivirüse yetmiyorsa veya para ödeyeceğiniz yazılımı öncelikle denemek istiyorsanız, bu listemiz size yardımcı olacak.

1. Avira Free Antivirus
2. Bitdefender Antivirus Free Edition
3. Kaspersky Free
4. Avast Free Antivirus
5. Sophos Home

Geniş bilgi için :

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
Benden de o kadar bilinçli kullanıcı için gerek olacağını sanmıyorum ancak çocuk veya pek teknolojiden anlamayan biri kullanıyorsa bilgisayarı korumak için gerekli olabilir. Sadece arada Malwarebytes indirip tarama yaptırıyorum Adware benzeri şeyler indirdiğim programlardan gelirse.

A Çevrimdışı

alternatiwe

Aktif Üye
6 Eyl 2018
61
Eskiden avast kullanırdım ama çok taciz etmeye başladığı için kaldırdım, windows defender yeterli geliyor.

E Çevrimdışı

emrahk06

Yeni Üye
25 Tem 2020
10
44
Panda Dome da ücretsiz ve iyi bir antivirüs. Avira Panda ücretsiz en iyi alternatifler. Bilinçli kullanıcı için yeterli bence

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,960
Size garip gelebilir ancak yıllardır kullanmıyorum hiç bir antivirüs antispy vs :alala

Ben de kullanmıyorum.
Dönemine göre iyi sayılabilecek bir masaüstüm var ama bir program yüklediğinde sistemin verdiği tepki yavaşlıyor onu fark ediyorum.
Bunu da sevmediğim için Windows Defender ile idare ediyorum.

En etkili korumayı bence reklam engelleyiciler yapıyor günümüzde.

Korsan uygulama yüklemiyorsanız veya güvenilir kaynaklardan yüklüyorsanız sıkıntı olmaz.

Bir de sahte e postaları ayırt edebiliyorsanız.

Bir dönem Türk Telekom ve Finansbank müşterilerinin fena canını yakmışlardı sahte mail ile. :kiskis

Bir kere ben de sahte maildeki bağlantıya az kalsın tıklıyordum, son anda fark etmiştim. :hihi

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Windows 7 Yüklü olan bilgisayarlarımda Eset
Windows 10 Yüklü olanlarda hiç biri sadece windows defender var. Bilgisayarların acronis ile alınmış yedekleri var F11 de aktif sıkıntılı durumlarda 10 Dakikada yedeği yüklüyorum sorun yok.

Olitos Çevrimdışı

Olitos 

Aktif Üye
16 Şub 2019
219
Windows 7'de Microsoft Security Essentials
Windows 10'da Windows Defender

bu ikisi yeterli geliyor.

Geri
Üst Alt