2000tl box önerisi

X Çevrimdışı

Xrosen1

Yeni Üye
30 Haz 2025
5
26
Herkese merhaba hi level hl43dlk13 model televizyonum için bir box arayışına girdim özellikle platformlara çok para vermeyi sevmiyorum çünkü çok sık televizyon izleyen biri değiliz genelde youtube kullanıyoruz ve fiyat performans bir cihaz arıyorum. Webden film izleyebileceğim ve internet ile uydu yayınlarını izleyebileceğim donma kasma yapmayan bir cihaz arıyorum.

Bütçem 2000Tldir

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ediyorum.

Çok fazla cihaz inceledim ve sitedeki bir çok konuyu inceledim ama kendimde olan bir kararsızlık ile sizlere sormak istedim.

LQCKDQWN Çevrimdışı

LQCKDQWN 

Aktif Üye
13 May 2021
141
merhaba, şahsi fikrim android box ile web den film dizi izlemek çok performanslı olacağını düşünmüyorum.
bunun yerine zaten uygulamalar ve cloudstream tarzı şeyler var.
uydu bağlamak için ayrı bir aparat olduğunu gördüm youtube da.
sizin bütçenize bakarak tabi biraz üstü olmak şartıyla sıfır cihaz için, aklıma gelenler xiaomi mi box 2.nesil, homatics ve hiremco cihazları geliyor.

X Çevrimdışı

Xrosen1

Yeni Üye
30 Haz 2025
5
26
merhaba, şahsi fikrim android box ile web den film dizi izlemek çok performanslı olacağını düşünmüyorum.
bunun yerine zaten uygulamalar ve cloudstream tarzı şeyler var.
uydu bağlamak için ayrı bir aparat olduğunu gördüm youtube da.
sizin bütçenize bakarak tabi biraz üstü olmak şartıyla sıfır cihaz için, aklıma gelenler xiaomi mi box 2.nesil, homatics ve hiremco cihazları geliyor.
Merhaba şöyle bir durum varki antenimiz yok oturdugumuz yerde var ama çalışmıyor yaptırmayıda hiç düşünmedim tv izlemediğimiz için biri dtv olması lazım 1-2 kanal harici çekmiyor yani kısacası aparat ile verim alamayacagımı düşünüyorum yinede teşekkür ederim öneriniz için. Bu arada xiaomi bir süre sonra kastıgını söylüyorlar hafızası 8 gb oldugu için ama homatics ve hiremco düşünülebilir. peki homatics lite için bir düşünceniz varmıdır?

İllaki benim gibi arayış için olan kişiler vardır. Şimdi performans olarak bu ikisini seçtim kendi aramda ve bana göre f/p cihaz olduğunu düşünüyorum.
Cihazlar
Homatics Box R 4K Medya Oynatıcı

LPDDR4 ram ve Amlogic S905X4 chipset ile 100k bir antutu aldığını görüyorum 2021 işlemcili bir cihaz olarak 2400 fiyatı ile iyi gözüküyor
Bir diğer seçenek ise
Next Start Pro 4K Medya Oynatıcı

LPDDR4 ram ve Realtek RTD1325 chipset 144k antutu puanı almış 2024 işlemcili bir cihaz + olarak 2gb ram 32gb depolama içeriyor 1800 fiyatı ile galiba bunu alacağım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt