hocam daha fıtık için olduğunu zannetmiyorum bu omuz kısmım ve çevresi aslında daha çok ağrıyorBel ağrın kaynağı fıtık mı , sinir mi..?
benim açtığımdan bahsediyorsan hocam o normalde bazaları birleştirip yapacaktım ama olmadı bulamadım ölçülerine uygun ondan dolayı böyle bir konu daha açtımBöyle açılmış bir konu varmıydı daha önceden
Eee aynı konu bence mübarek ,oradan neden devam etmedin, konu açmak yasak değil onu da belirteyim ama vardı diye hatırlamıştım demek doğru imişbenim açtığımdan bahsediyorsan hocam o normalde bazaları birleştirip yapacaktım ama olmadı bulamadım ölçülerine uygun ondan dolayı böyle bir konu daha açtım
mevcut yatağın nasıl.? Visko, yaylı, karma.?hocam daha fıtık için olduğunu zannetmiyorum bu omuz kısmım ve çevresi aslında daha çok ağrıyor
hayırlı olsun. Omzum ağrıyor demiştin sert yatakta nasıl yatacaksınZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yatak ve baza olarak bunları seçtim.
Ben neler çekmiştim (sol omuzdaki ağrıdan dolayı)hayırlı olsun. Omzum ağrıyor demiştin sert yatakta nasıl yatacaksın
Hadi bakalım hayırlı olsun, güle güle kullanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yatak ve baza olarak bunları seçtim.
Bende de var... Var mıdır bir sebebi? Ben bozuk yatış pozisyonu ve 24 senelik yatağa bahane buluyorum.Ben neler çekmiştim (sol omuzdaki ağrıdan dolayı)