X
XYLON
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Merhabalar bu gune kadar forumda bir cok konu actim muhtemelen televizyon tavsiyesi hakkinda son konum bu olucak eger adem hocam cevaplarsa sizi tanimak cok guzeldi televizyon olmasada farkli konular icinde burda takilcam arkadas ortami var sıkılmadan cevaplayan birsuru kisi var ve bu cok guzel ve gel gelelim son soruma adem hocamin tercihini merak ettigim icin bu postu actim
Adem Helvacı hocam altta ekledim fotoğraflarini 800tl fark var aralarinda amazondaki kendi amazon satici hepsiburada da ayni sekilde hepsiburada satici
Grundig 65gfu7850 vs Toshiba 65ua3a63dt
Anakartt veya panel hakkinda bilgim yok ama alabildigim gucum yettigi bu iki televizyon var 65 inc o yuzden bunlari koydum bu aksam alicam urunu aksama kadar cevaplarsaniz cok sevinirim hocam vakit bulursaniz tabi ?? İyi gunler dilerim forum halkı
Grundig 65gfu7850 vs Toshiba 65ua3a63dt
Anakartt veya panel hakkinda bilgim yok ama alabildigim gucum yettigi bu iki televizyon var 65 inc o yuzden bunlari koydum bu aksam alicam urunu aksama kadar cevaplarsaniz cok sevinirim hocam vakit bulursaniz tabi ?? İyi gunler dilerim forum halkı