2. el TP Link 11N W9970 modem kurulumu

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
592
s.a arkadaşlar komşumun modemim yandı 2.el aynı modemden aldık internetten çalışıyor şekilde

modemi hatta bağlayınca eski modemim ad ve şifresimi gelecek yoksa değiştirmek mi gerekecek nasıl olacak yardımcı olurmusunuz

eski modem kullanıcı ad ve şifre ilemi gireceğiz nasıl olacak

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,463
Cihazın altın admin panel giriş bilgileri olur. O bölüme girip ISS size vermiş olduğu kullanıcı bilgilerini girmek zorundasınız aksi durumda cihaz online olmaz.

daha sonra kablosuz ayarlar bölünmünden wifi adı ve şifresini kendinize göre belirleyeceksiniz.

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
592
Cihazın altın admin panel giriş bilgileri olur. O bölüme girip ISS size vermiş olduğu kullanıcı bilgilerini girmek zorundasınız aksi durumda cihaz online olmaz.

daha sonra kablosuz ayarlar bölünmünden wifi adı ve şifresini kendinize göre belirleyeceksiniz.
merhaba sota hocam bize o şekilde iss verilmedi ayarladılar gelenler

bilgisayar olmadan olmaz mı bu işlemler illaki laptop mu grekli yada cep telefondan yapılıyor mu

3 Çevrimdışı

34girdap

Yeni Üye
31 Ocak 2019
30
34
merhaba sota hocam bize o şekilde iss verilmedi ayarladılar gelenler

bilgisayar olmadan olmaz mı bu işlemler illaki laptop mu grekli yada cep telefondan yapılıyor mu
Selamlar hocam ben Bilgi işlemciyim Önce turktelekom yada turkcel superonlune servis sağlayınız hangisi ise hat sahibi arayarak hattın kullanıcı adı ve şifresini öğrenmeniz lazım sonrası daha basit youtuneye tplink modem kurulumu yazıp aynısını yapın çalışacaktır

Selamlar hocam ben Bilgi işlemciyim Önce turktelekom yada turkcel superonlune servis sağlayınız hangisi ise hat sahibi arayarak hattın kullanıcı adı ve şifresini öğrenmeniz lazım sonrası daha basit youtuneye tplink modem kurulumu yazıp aynısını yapın çalışacaktır
Telefondan da olur

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
592

Telefondan da olur
türk telekom

hattın kullanıcı adı ve şifresi dediğiniz

internetin kablosuz ad ve şifresi mi

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bunu söylediğim için bana kızacaksınız ama, modem kurulumunu tüm detayıyla burada anlatmamız biraz uzun olur. Henüz kablosuz ağ k.adı şifresi ile pppoe auth kullanıcı adı şifresi farkını bilmiyoruz. Mümkün olursa konudan anlayan yakınınızdaki bir arkadaştan yardım alsanız işlem çok daha hızlı çözülür. Eğer bu şekilde ayarların anlamını bilmeden modeme müdahale ederseniz işin içinden çıkılmayacak bir halde alabilir.

Ama tabii ki bu mesajım detaylı anlatmak isteyen bir üyemize kesinlikle engel teşkil etmez.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bunu söylediğim için bana kızacaksınız ama, modem kurulumunu tüm detayıyla burada anlatmamız biraz uzun olur. Henüz kablosuz ağ k.adı şifresi ile pppoe auth kullanıcı adı şifresi farkını bilmiyoruz. Mümkün olursa konudan anlayan yakınınızdaki bir arkadaştan yardım alsanız işlem çok daha hızlı çözülür. Eğer bu şekilde ayarların anlamını bilmeden modeme müdahale ederseniz işin içinden çıkılmayacak bir halde alabilir.

Ama tabii ki bu mesajım detaylı anlatmak isteyen bir üyemize kesinlikle engel teşkil etmez.
Aslında 2dk iş ama bilmeyen kişi 2 saat kurcalar yine yapamaz..

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
Dostum wi-fi şifresini kastediyorsanız, modemi aldığınız kişi şifreyi vermediyse, modemi resetlemekten başka çareniz yok.
Modemin etiketinde wi-fi kullanıcı adı ve şifresi yazıyor mu ona dikkat edin.
Modeme kablolu bağlanma şansınız varsa, bilgisayarda tarayıcıdan 192.168.1.1 adresini girip panele giriş yapacaksınız.
Kullanıcı adı admin, şifre admin sanırım.
Aşağıdaki linkten anlatıma bakabilirsin;

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
592
Dostum wi-fi şifresini kastediyorsanız, modemi aldığınız kişi şifreyi vermediyse, modemi resetlemekten başka çareniz yok.
Modemin etiketinde wi-fi kullanıcı adı ve şifresi yazıyor mu ona dikkat edin.
Modeme kablolu bağlanma şansınız varsa, bilgisayarda tarayıcıdan 192.168.1.1 adresini girip panele giriş yapacaksınız.
Kullanıcı adı admin, şifre admin sanırım.
Aşağıdaki linkten anlatıma bakabilirsin;

bilgisayar yoksa nasıl olacak ilk önce modeme reset atayım ben

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Modemi resetleyin modem arkasında fab: wifi adı ve şifresi yazar Wi-Fi ile cepten modeme bağlanın Wi-Fi üzerinden kurulum yapabilirsiniz k.adı: admin password: ttnet deyip arayüze girin ISS k.adı ve şifrenizi girip kayıt edin internete bağlanması gerekli wifi sifrenizi değiştirmenizi isteyebilir.

Youtube üzerinde kurulum videsu var ordan destek alabilirsiniz.

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
592
olmadı sadece power ışığı ile wifi ısığı yanıyor mh lerini aradık arıza kaydı alındı

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
Telefon veya tabletle de olur.
Önce reset atarsınız, sonra etiketteki bilgileri telefona girer bağlanırsınız.
Normalde resetten sonra wi-fi ismi ve şifre değişimi dışında bir işleme ihtiyacınız yok.
Modem otomatik olarak internete bağlanabilmek için internet servis sağlayıcıdan abone id ve şifrenizi çeker, sizi internete bağlar.
Ama bazı modemlerde bu gerçekleşmeyebiliyor.
O zaman işte manuel girmeniz gerekecek.
Onu da hangi firmadan internet alıyorsanız onun sisteminden veya müşteri hizmetlerinden vs halledeceksiniz.

Geri
Üst Alt