Çevrimdışı pensamper Mesut Aktif Üye 10 Eyl 2019 62 33 19 May 2020 #1 herkese merhaba 1tb 2.5" Laptop diski dell makinadan söküldü her hangibi sorunu yok bad sektör yoktur saglam sorunsuz alana hayırlı olsun Fiyat:250
herkese merhaba 1tb 2.5" Laptop diski dell makinadan söküldü her hangibi sorunu yok bad sektör yoktur saglam sorunsuz alana hayırlı olsun Fiyat:250
Çevrimiçi Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 20,965 19 May 2020 #2 50 daha verip sıfır almak mantıklı gibi hocam? Fiyat revize edilmeli bence. Bad sector testinin fotoğrafını da eklerseniz güzel olur.
50 daha verip sıfır almak mantıklı gibi hocam? Fiyat revize edilmeli bence. Bad sector testinin fotoğrafını da eklerseniz güzel olur.
Çevrimdışı pensamper Mesut Aktif Üye 10 Eyl 2019 62 33 19 May 2020 #3 Umut Barış' Alıntı: 50 daha verip sıfır almak mantıklı gibi hocam? Fiyat revize edilmeli bence. Bad sector testinin fotoğrafını da eklerseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla ... Hdd tune ile yaptim uzun surdu 12 saat civarı fakat fotograf almadim Fiyat konusunda ikramim olucaktir ?
Umut Barış' Alıntı: 50 daha verip sıfır almak mantıklı gibi hocam? Fiyat revize edilmeli bence. Bad sector testinin fotoğrafını da eklerseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla ... Hdd tune ile yaptim uzun surdu 12 saat civarı fakat fotograf almadim Fiyat konusunda ikramim olucaktir ?