T
TARKANZOLATA
Yeni Üye
- 2 Kas 2022
- 1
- 38
17MB96 YAZILIMINA İHTİYACIM VAR
Bende yok malesefonvotv50350 yazlım istiyorum
Maalesefonvotv50350 yazlım istiyorum
Sökülen ana kart ve takılan ana kart mb96 mı?Merhabalar 17mb96 nexson tv ye kart değiştirdim.PANEL ters
ve logo farklı geldi uygun yazılım yada panel dosyası rica
Sökülen ana kart ve takılan ana kart mb96 mı?
Sökülen mb8x takılan mb96 mı?
Merhabalar 17mb96 nexson tv ye kart değiştirdim.PANEL ters
ve logo farklı geldi uygun yazılım yada panel dosyası rica
Yazılımı yükleyip sonucu yazın.Evet eski karta mb 96
Malesef kart çöktü. Cihaz acılmıyor.ön standby ledi yanmamaya başladı.Yazılımı yükleyip sonucu yazın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek
Mb9x Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanıp sönmeye başlaması yaklaşık 30 Saniye sonra başlar yani 30 Saniye boyunca OK tuşuna basılı tutmanız gerekir OK tuşunu erken bıraktıysanız yazılım yüklenmez ışık yanmasada bir daha yazılımı yüklemeyi deneyin.Malesef kart çöktü. Cihaz acılmıyor.ön standby ledi yanmamaya başladı.
Farklı usb bellek ile de denemelisin ,bellek seçebilir,16gb den büyük olmasın,1gb-16gb arası usb bellek olabilir.Malesef kart çöktü. Cihaz acılmıyor.ön standby ledi yanmamaya başladı.
aynı cihaz için malesef mb 96 kart olmadı.şimdi mb82 kart taktım.aynı panele ait yazılım verebilirmisiniz rica etsem.resim ters ve negatif.Mb9x Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanıp sönmeye başlaması yaklaşık 30 Saniye sonra başlar yani 30 Saniye boyunca OK tuşuna basılı tutmanız gerekir OK tuşunu erken bıraktıysanız yazılım yüklenmez ışık yanmasada bir daha yazılımı yüklemeyi deneyin.