Arkadaslar yeniyim bu konuda hangi anakart yuklemeliyim guncelleme icin
Maalesef güncelleme yazılımı yok mb95 Ana kart donanım olarak yetersiz kaldı android box alıp kullanabilirsiniz.
Arkadaslar yeniyim bu konuda hangi anakart yuklemeliyim guncelleme icin
sorun nedir.
Verdiğim yazılımı denermisin.Selamın aleykum vestel yazısında kalıyor yazılım ihtiyacım var yardımcı olurmusnuz
denemdim cihaz 1-2 kere çalıştı anakart tamamen gittiVerdiğim yazılımı denermisin.
denemdim cihaz 1-2 kere çalıştı anakart tamamen gitti
denemdim cihaz 1-2 kere çalıştı anakart tamamen gitti
denemdim cihaz 1-2 kere çalıştı anakart tamamen gitt
yazılım gönderirseniz deneme yapayımdenemdim cihaz 1-2 kere çalıştı anakart tamamen gitti
sota usta saolsun verdği yazılım dogru m95 yükledim cihaz 2-3 kere çalıştı yine gitti bende elim de olan 17mb81-2 akartı taktım o yuzden tekrar yazlım istedimC cözümelektronik İlk eklediğiniz resimde mb95 Ana kart var olmadı tamamen gitti yazdığınız resimde mb81 Ana kart var. Sota üstat size mb95 Yazılım vermiş siz bu yazılımı mb81 Ana karta yüklemeye çalıştıysanız tamamen gitmesi gayet normal
Mb81 Arızalı mı?sota usta saolsun verdği yazılım dogru m95 yükledim cihaz 2-3 kere çalıştı yine gitti bende elim de olan 17mb81-2 akartı taktım o yuzden tekrar yazlım istedim
Yok değil cihaz acııp kapatıyor ama panel uyumsuz oldugu için görüntü hiç vemiyor temiz ni yazlım atmak gerekMb81 Arızalı mı?
size şuan gereken tekşey panel yazılımı.Yok değil cihaz acııp kapatıyor ama panel uyumsuz oldugu için görüntü hiç vemiyor temiz ni yazlım atmak gerek
Anakart 17Mb81-2
Tv seri nosu 7059586300236
size şuan gereken tekşey panel yazılımı.
panelin üzerindeki etiketin bilgisini ekleyin.