A
asd1asd1asd1asd1
Yeni Üye
- 18 Mar 2020
- 2
tş
ustat yazılımı yüklemeye çalıştım logoda kaldı kurtarma yazılımı varmı bu seri numarasına göreYazılımı deneyip sonucu yazın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Sizin tv MB9X Anakartlıdır.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizde
Size yazılım verilmedi ki bulduğunuz her yazılımı yüklemeyiniz. Yazılıma yarın bakabilirim.ustat yazılımı yüklemeye çalıştım logoda kaldı kurtarma yazılımı varmı bu seri numarasına göre
Bakabildiniz miSize yazılım verilmedi ki bulduğunuz her yazılımı yüklemeyiniz. Yazılıma yarın bakabilirim.
Yazılım linkustat yazılımı yüklemeye çalıştım logoda kaldı kurtarma yazılımı varmı bu seri numarasına göre
Yazılım link
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Sizin tv MB9X Anakartlıdır.
Youtube unutun android box kullanmak gerekir.cihaz off durumda spi i svodla yükleyip nand ı usb ile atacağım akşam bilgi geçerim birde cihaz youtub da video oynatamıyor bunun çözümü varmı teşekkürler
Yazılım.Merhaba arkadaşlar
40pf7120 17mb95m tv logoda kalıyor yazılım rica ediyorum. Full yazılım olursa daha iyi olur sanırım
Merhaba ustalar verirdiniz yazılımı tv almıyor daha doğrusu yazılıma geçmiyorYazılım.
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
MerhabaMerhaba ustalar verirdiniz yazılımı tv almıyor daha doğrusu yazılıma geçmiyor
Ondan önce ben bu yazılımı (v224) atmıştım tv açılıyor her şey normal fakat uydu da sinyal yok
Ve bu yazılımı (v366) almıyor fakat (v244) tekrar yüklerseniz onu almıyor. Ne yapmam lazım
Teşekkürler