U Çevrimdışı ural elektronik Yeni Üye 23 Tem 2020 5 66 24 Nis 2023 #1 22vf3025 vestel tv hdm1girişi yoktu yazılım attım ekran gitti yazılım alıyo ama kırmzı led yanıp duruyo
22vf3025 vestel tv hdm1girişi yoktu yazılım attım ekran gitti yazılım alıyo ama kırmzı led yanıp duruyo
U Çevrimdışı ural elektronik Yeni Üye 23 Tem 2020 5 66 24 Nis 2023 #3 22vf3025vestel tv hdm1 giriş yoktu yazılım yukledım yazılım alıyo ama kırmızı lamba yanıp sonıyo uydusuz model bu Sota' Alıntı: Elinizde full yazılım var mı.? Genişletmek için tıkla ... yok tv yazılım alıyo turkçe menu gelıyoya led yanıp sonoyo duruyo o olmayıp led devam edıyo yanıp sonmeğe
22vf3025vestel tv hdm1 giriş yoktu yazılım yukledım yazılım alıyo ama kırmızı lamba yanıp sonıyo uydusuz model bu Sota' Alıntı: Elinizde full yazılım var mı.? Genişletmek için tıkla ... yok tv yazılım alıyo turkçe menu gelıyoya led yanıp sonoyo duruyo o olmayıp led devam edıyo yanıp sonmeğe
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,472 24 Nis 2023 #4 ural elektronik' Alıntı: 22vf3025vestel tv hdm1 giriş yoktu yazılım yukledım yazılım alıyo ama kırmızı lamba yanıp sonıyo uydusuz model bu yok tv yazılım alıyo turkçe menu gelıyoya led yanıp sonoyo duruyo o olmayıp led devam edıyo yanıp sonmeğe Genişletmek için tıkla ... By_Trol
ural elektronik' Alıntı: 22vf3025vestel tv hdm1 giriş yoktu yazılım yukledım yazılım alıyo ama kırmızı lamba yanıp sonıyo uydusuz model bu yok tv yazılım alıyo turkçe menu gelıyoya led yanıp sonoyo duruyo o olmayıp led devam edıyo yanıp sonmeğe Genişletmek için tıkla ... By_Trol
Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 14,842 24 Nis 2023 #5 ural elektronik' Alıntı: 22vf3025vestel tv hdm1 giriş yoktu yazılım yukledım yazılım alıyo ama kırmızı lamba yanıp sonıyo uydusuz model bu yok tv yazılım alıyo turkçe menu gelıyoya led yanıp sonoyo duruyo o olmayıp led devam edıyo yanıp sonmeğe Genişletmek için tıkla ... Tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
ural elektronik' Alıntı: 22vf3025vestel tv hdm1 giriş yoktu yazılım yukledım yazılım alıyo ama kırmızı lamba yanıp sonıyo uydusuz model bu yok tv yazılım alıyo turkçe menu gelıyoya led yanıp sonoyo duruyo o olmayıp led devam edıyo yanıp sonmeğe Genişletmek için tıkla ... Tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.