elimde 3 adet anakart var 3üde aynıMB82 Anakartlarda bu tür arıza var yazılım ile düzelmiyor.
Full yazılım linkelimde 3 adet anakart var 3üde aynı
dosyayı göndermişsinizama error veriyor açmıyor yinede teşekkürFull yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu gün dosya upload bölümüne güncelleme yapıldı o yüzden link görünmedi tekrar ekledim.dosyayı göndermişsinizama error veriyor açmıyor yinede teşekkür
yazılımı yükledim ama sonuç aynı birşey değişmedi yinede ilginize teşekkürler artık başka bir kart denk gelirse deneyeceğimBu gün dosya upload bölümüne güncelleme yapıldı o yüzden link görünmedi tekrar ekledim.
Yazılım link.
17mb82s kart taktım tvime yalnız görüntü bulanık ve ters panel kodu 23118210 yardımcı olurmusunuz
Yazılım link17mb82s kart taktım tvime yalnız görüntü bulanık ve ters panel kodu 23118210 yardımcı olurmusunuz
Hocam Attım Ekran Düzeldi yalnız uydu sinyali yok hdmı çalışmıyor.Yazılım link
Panel yazılımının anlattıklarınızla alakası yok. Sökülen kart MB82 takılan kart MB82 İse tv nin arka kapağındaki barkodun resmini buraya ekleyin.Hocam Attım Ekran Düzeldi yalnız uydu sinyali yok hdmı çalışmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Attım Ekran Düzeldi yalnız uydu sinyali yok hdmı çalışmıyor.
hocam Arka barkod sökülmüş. Başka Nasıl Yapabiliriz. 17mb95 kartı da var bende smartlı onuda takabilirim eyer uyum sağlarsaPanel yazılımının anlattıklarınızla alakası yok. Sökülen kart MB82 takılan kart MB82 İse tv nin arka kapağındaki barkodun resmini buraya ekleyin.