Bu gibi durumlarda farklı usb bellek ile de denemeler yapılmalı ,usb belleği windows 64 ile biçimlendirilme yapmayın denmişti bir konuda.Hocam bir türlü kumandadan OK tuşu fonksiyonu ile yükleme başlamıyor.
2 yazılımı da denedim
hocam yazılım yüklendi ama gene VESTEL yazısından sonra tepki vermiyor.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Hocam değişik USB bellek veBu gibi durumlarda farklı usb bellek ile de denemeler yapılmalı ,usb belleği windows 64 ile biçimlendirilme yapmayın denmişti bir konuda.
hocam yazılımı tekrar tekrar denedim ve yüklendi sorunsuz çalışıyor, çok teşekkurlerhocam yazılım yüklendi ama gene VESTEL yazısından sonra tepki vermiyor.
Hocam değişik USB bellek ve
By_Trol hocamın son yazılımını yüklemeyi başardım ama gene VESTEL yazısından sonra tepki vermiyor.
Rica ederim.hocam yazılımı tekrar tekrar denedim ve yüklendi sorunsuz çalışıyor, çok teşekkurler
Hadi güle güle kullanhocam yazılım yüklendi ama gene VESTEL yazısından sonra tepki vermiyor.
Hocam değişik USB bellek ve
By_Trol hocamın son yazılımını yüklemeyi başardım ama gene VESTEL yazısından sonra tepki vermiyor.
hocam yazılımı tekrar tekrar denedim ve yüklendi sorunsuz çalışıyor, çok teşekkurler
Görüntü çıkmayabilir önceki yazılımı yükleyin.Hocam gene aynı hatayı yapmaya başladı, formda gezinirken uydusuz yazılımı gördüm, bende denesem mi acaba.