17mb82s 22" yazılım

Umut elektronik Çevrimdışı

Umut elektronik

Yeni Üye
17 Nis 2019
19
55
22"Vestel
Arıza TV açıyor Vestel yazıyor ve raster de kalıyor resim yok kumanda işlev görmüyor

IMG_20200113_153058e56602208e834c52.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
[SUP]merhabalar hocam tv açıldıktan sonra bazen kumanda işlev görmüyorum hiç bir tuş çalışmıyor aradan 15 20 dakika zaman geçtikten sonra çalışmaya başlıyor bu olay sık sık oluyor [/SUP]

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Geçengün. Netflix yüklerken factory reset atmıştım dün yine kumanda tv açılırken hiç çalışmadı biraz pataklayınca kendine geldi sorun ne olabilir

C Çevrimdışı

cözümelektronik

Yeni Üye
29 May 2020
25
39
Merhaba öncelikle emeğinize sağlık yapmış olduğunuz işlemler ve yazılımlar için sizin tebrik ediyorum.

Benim sorunum cihazın full yazılım olduğunu anladım gerek sizin kurtarma yazılımları ve bütün yazıları arızaları okudum ve kendi cihazımın full yazılım ihtiyacı olduğu tespit ettim. Söylediğiniz gibi her cihazın full yazılımları ayrı olduğu için resim olarak ekledim.

Sorunum şu şekilde cihazı fişe taktığımda SEG yazısı geliyor ve panel ledleri çalışıyor sadece siyah görüntüde kalıyor.

Emeğinize Sağlık. İyi Çalışmalar.

Adsiz964b16254f81b032.jpg

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Merhaba öncelikle emeğinize sağlık yapmış olduğunuz işlemler ve yazılımlar için sizin tebrik ediyorum.

Benim sorunum cihazın full yazılım olduğunu anladım gerek sizin kurtarma yazılımları ve bütün yazıları arızaları okudum ve kendi cihazımın full yazılım ihtiyacı olduğu tespit ettim. Söylediğiniz gibi her cihazın full yazılımları ayrı olduğu için resim olarak ekledim.

Sorunum şu şekilde cihazı fişe taktığımda SEG yazısı geliyor ve panel ledleri çalışıyor sadece siyah görüntüde kalıyor.

Emeğinize Sağlık. İyi Çalışmalar.

Adsiz964b16254f81b032.jpg
linkte paylaştım

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Soğuk lehim veya pillerin iyi oturmaması olabilir ,garanti olayını bilemiyorum sevgili Emre78 :ok
Hocam pilleri temas etmiyor galiba dün yine çalışmıyodu pilleri çıkarıp taktım gevşeklik var sanırım kağıt sıkıştırdım pillerin arasına şimdilik çalışıyor

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Merhabalar Vestel kumandalar çok çabuk arıza yapıyor sebebi nedir içini açıp kolanyayla sildim çalışmadı servise götürdüm dış etken kaynaklı müdahale edilmiş dediler değişim yapmadılar müşteri hizmetlerini aradım bisürü uğraştım 2 hafta sonra geri dönüş yaptılar dış etken kaynaklı müdahale edilmiş değişim yapılmaz dediler bende sizi tüketici haklarına şikaye edip hakkımı arıyacam dedim telefonu kapattım 3 tane kumanda üçüde arıza yaptı daha bir yıl bile kullanmadan 3 ayrı televizyonun kumandaları arızalanıyor bu normalmi 2017 de 3600 tl 2018 de ise 2900 tl ödeyerek aldım okadar para döküp aldığm tvlerin kumandasını kullanamıyoruz nasıl bir yol izlemem lazım

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt