17mb70 yazilim

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

Ustacim olmadi hicbir tepki vermiyor tv aynı şekil gamalı şekilde ekrana geliyor ve yazılar ters taraftan başlıyor.
Ustacim söyle birşey olurmu acaba komple besleme,anakart,tcon,panel film soketine uygun komple samsung set kart alıp vestel geçireyim.sadece panel ile samsung tcon uydurmam gerek.
Aklıma başka birşey gelmiyor.siz gerçi olucak olmucak şeyleri hesaplayabilirsiniz ama teknik o bilgim olmadığı ic8n aklıma birşey gelmiyor.
55inc devlerden yazılım bularak olabilirmi ona uygun başka hangi yol var denemediğim bulmak istiyorum.bu sorunu nasıl çözmeliyim.
Denemek lazım fakat panel Samsung diye Samsung panele uygun olan her anakart yine olmaz. Sadece bir çeşit Samsung panel yok ki ismi aynı olup yazılımları olanlar var. Bu da ne demek her an ters görüntü her an gamalı görüntü demektir.

1 Çevrimdışı

10ur.17 

Yeni Üye
23 Nis 2021
29
35
Denemek lazım fakat panel Samsung diye Samsung panele uygun olan her anakart yine olmaz. Sadece bir çeşit Samsung panel yok ki ismi aynı olup yazılımları olanlar var. Bu da ne demek her an ters görüntü her an gamalı görüntü demektir.
Pki ustacim bana bu elimdeki panelin neyini bilmem gerekir ki bende ona uygun panel veya tvler araştırayım ki yazılımını deneyeyim sonuca varayım.anasil bir ykl izlemeliyim.tvnin panelinin nesine bakilirki uyumlu panel bulmak için veya panellerin anakartlarini bulup yazılım mi denemem gerekir.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Pki ustacim bana bu elimdeki panelin neyini bilmem gerekir ki bende ona uygun panel veya tvler araştırayım ki yazılımını deneyeyim sonuca varayım.anasil bir ykl izlemeliyim.tvnin panelinin nesine bakilirki uyumlu panel bulmak için veya panellerin anakartlarini bulup yazılım mi denemem gerekir.
Aynı panelin kırık olanını bulup kartlarını kullanabilirsin veya panelin yazılımını bulmak gerekir.

M Çevrimdışı

murat12345

Yeni Üye
18 Eki 2023
7
43
Bir önceki yazımda da yazmıştım ithal tv olduğu için yazılım biraz zor denemek için yüklersen Samsung panelli yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın
Fat 32 Formatında biçimlendirilmiş boş flash bellek içerisine zipten çıkartılan 32 Adet dosyayı kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın
Tv nin fişini prize takın öndeki Pr+ tuşuna veya kumanda üzerindeki her hangi bir rakama tv yi çalıştırmak için basın (Basılı tutmayın)
Tv önündeki led yanıp sönmeye başlayacak ve yazılım yaklaşık 5-6 Dakika içerisinde yüklenecek tv açılacaktır.
MB70 Ana karta yazılım yükleme bu şekildedir sorumluluk tamamen sizdedir.
SLM LİNK ÖLMÜŞ

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
503
36
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
yöneticiler bunu zaten belirtiyor senin tekrar belirtemene gerek yoktu foruma giren yabancılar bile hangi konuyu nereye açacaklarını ve yazılımı nasıl isteyeceklerini daha iyi biliyolar yani yabancı foruma italyadan giriyor türkçesi yok ama senden benden daha iyi nereye ne yazacağını biliyor geçenlerde birinede böyle yazmıştım oda bana bu kadar şey yazacağına yol göstereydin ya demişti yani demem oki elin yabancısı çok iyi biliyor inan

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,462
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
Bu mesaji yazarken editörün hemen üzerinde yer alan aşağıdaki uyarıyı hiç mi görmediniz.

Televizyon Yazılım Talebi​

Taslağa uygun şekilde yazılım talep ediniz

Taslak metinler yazılım konuların 1. mesajındadır

Taslağa uygun olmayan isteklere cevap verilmez

Geri
Üst Alt