17MB65 - 2 v2 yazılım talep

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan basata
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

basata

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
basata
iyi çalışmalar.
andersson marka tv için yazılıma ihtiyacım var.
17MB65 -2 v2 anakart var
s/n: 6751910100015

10 tane yazılım denedim ya ekran karışık yada ayarlarda sorun çıkyor. tam yazılımını bulamadım.

Son düzenleme:
Yazılım işini hallettim. birçok yazılımdan sonra nihayet çalışan bir yazılım buldum. Teşekkürler.

Neyse ki brick olmadan kurtarmışsınız işi, geçmiş olsun :ok
Teşekkürler. Cihaz yurtdışı cihaz. MB65 için buluduğum tüm yazılımları denedim. Herbirinde farklı hatalar verdi. Nihayetinde 1 yazılım tam olarak çalıştı. Servisten dahi kontrol ettirdim yazılım çıkmadı. Allaha şükür 1 yazılım tam olarak uydu. İyi çalışmalar dilerim. Bu arada formunuzu beğendim teşekkür ederim.

Teşekkürler. Cihaz yurtdışı cihaz. MB65 için buluduğum tüm yazılımları denedim. Herbirinde farklı hatalar verdi. Nihayetinde 1 yazılım tam olarak çalıştı. Servisten dahi kontrol ettirdim yazılım çıkmadı. Allaha şükür 1 yazılım tam olarak uydu. İyi çalışmalar dilerim. Bu arada formunuzu beğendim teşekkür ederim.
:ok

Rica ederiz, hoş geldiniz. :mutlu

Hocam
Vestel mb65_3d yazılım bulablirmiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1616097188580985296120957211537.jpg

@Aspava34, @Adem Helvacı

@Aspava34, @fikoloji

Üstadım asıl sorunum şu..
Mı sticiks ve laptopu çalışmtramıyırum HDMI da
Fakat tivibu çalışıyor