Neyse ki brick olmadan kurtarmışsınız işi, geçmiş olsunYazılım işini hallettim. birçok yazılımdan sonra nihayet çalışan bir yazılım buldum. Teşekkürler.
Teşekkürler. Cihaz yurtdışı cihaz. MB65 için buluduğum tüm yazılımları denedim. Herbirinde farklı hatalar verdi. Nihayetinde 1 yazılım tam olarak çalıştı. Servisten dahi kontrol ettirdim yazılım çıkmadı. Allaha şükür 1 yazılım tam olarak uydu. İyi çalışmalar dilerim. Bu arada formunuzu beğendim teşekkür ederim.Neyse ki brick olmadan kurtarmışsınız işi, geçmiş olsun
Teşekkürler. Cihaz yurtdışı cihaz. MB65 için buluduğum tüm yazılımları denedim. Herbirinde farklı hatalar verdi. Nihayetinde 1 yazılım tam olarak çalıştı. Servisten dahi kontrol ettirdim yazılım çıkmadı. Allaha şükür 1 yazılım tam olarak uydu. İyi çalışmalar dilerim. Bu arada formunuzu beğendim teşekkür ederim.
Rica ederiz, hoş geldiniz.Teşekkürler. Cihaz yurtdışı cihaz. MB65 için buluduğum tüm yazılımları denedim. Herbirinde farklı hatalar verdi. Nihayetinde 1 yazılım tam olarak çalıştı. Servisten dahi kontrol ettirdim yazılım çıkmadı. Allaha şükür 1 yazılım tam olarak uydu. İyi çalışmalar dilerim. Bu arada formunuzu beğendim teşekkür ederim.
Mb65 için guncelleme yokHocam
Vestel mb65_3d yazılım bulablirmiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
A Aspava34, Adem Helvacı
A Aspava34, F fikoloji
Mb65 için guncelleme yok
Üstadım asıl sorunum şu..Mb65 için guncelleme yok
Mi sticikte çözünürlüğü düşürüp deneyinÜstadım asıl sorunum şu..
Mı sticiks ve laptopu çalışmtramıyırum HDMI da
Fakat tivibu çalışıyor