17MB230 Görüntü performans iyileştirmesi
Ana kart olarak vestelin son çıkanı olmasına rağmen, görüntüden herkes şikayetçi olmaktadır. Yine tavsiye forumu farkı ile en hızlısından görüntü iyileştirmesi karşınızdadır.
17MB230 ANAKARTLI TÜM MODELLERDE AYNI DOSYA KULLANILMAKTADIR VE AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROSEDÜRLE YÜKLEME YAPILMALIDIR
1. Boş ve formatlanmış USB bellek içerisinde "pq" isimli bir klasör atılır.
2. USB bellek TV'nin USB portuna takılır.
3. Menü tuşuna basılır, sonrasında kumanda ile sırasıyla “4725” rakamları tuşlanarak üründe servis menu açılır.
4. Servis menu üzerinden "USB operations" yapılır.
5. Üründe fiş sök/tak işlemi yapılır, power on/off sonrası yeni profile dosyaları yüklenmiş olacaktır.
7. Yükleme tamamlandıktan sonra servis menu PQ satırında versiyonun SVN:293286c olduğu kontrol edilerek işlem tamamlanmalıdır.
17mb230 Görüntü iyileştirme linki;
17mb230 güncellemeleri için tıklayınız.
Ana kart olarak vestelin son çıkanı olmasına rağmen, görüntüden herkes şikayetçi olmaktadır. Yine tavsiye forumu farkı ile en hızlısından görüntü iyileştirmesi karşınızdadır.
17MB230 ANAKARTLI TÜM MODELLERDE AYNI DOSYA KULLANILMAKTADIR VE AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROSEDÜRLE YÜKLEME YAPILMALIDIR
1. Boş ve formatlanmış USB bellek içerisinde "pq" isimli bir klasör atılır.
2. USB bellek TV'nin USB portuna takılır.
3. Menü tuşuna basılır, sonrasında kumanda ile sırasıyla “4725” rakamları tuşlanarak üründe servis menu açılır.
4. Servis menu üzerinden "USB operations" yapılır.
5. Üründe fiş sök/tak işlemi yapılır, power on/off sonrası yeni profile dosyaları yüklenmiş olacaktır.
7. Yükleme tamamlandıktan sonra servis menu PQ satırında versiyonun SVN:293286c olduğu kontrol edilerek işlem tamamlanmalıdır.
ADIM-1-
ADIM-2-
ADIM-3-
ADIM-4-
ADIM-5-
ADIM-6-
ADIM-7-
ADIM-2-
ADIM-3-
ADIM-4-
ADIM-5-
ADIM-6-
ADIM-7-
17mb230 Görüntü iyileştirme linki;
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
17mb230 güncellemeleri için tıklayınız.