Usta ben yazılımı istemedim zaten sağolsun arkadaş vestelden gonderdi lakin bir türlü yükleyemedim yazılım alır gibi ( usb'yi takıyorum usb nin ledi yanmiyor ) yapıyor pilot ışık hızlı yanıp sönüyor 20 saniye sonra pilot ışık devamlı yavaş bir şekilde yanıp sönüyor almıyor bir hatamı yapıyorum diye siz değerli ustalarımın bilgileri bekliyorumalttaki konudan ful yazılım talep ediniz
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Herkese iyi günler. Toshiba 50UL4B63DG, 17mb230 anakartın servis değişiminden sonra. Sorum şu, bu son program mı? Eski anakarttaki önceki yazılım V.0.51.22.0 idi. Eklemiş olduğunuz resimdeki 0.51 Den daha üst versiyon. (V.1)tavsiyeforumu.com
Linkteki yazılımı deneyip sonucu yazınUsta ben yazılımı istemedim zaten sağolsun arkadaş vestelden gonderdi lakin bir türlü yükleyemedim yazılım alır gibi ( usb'yi takıyorum usb nin ledi yanmiyor ) yapıyor pilot ışık hızlı yanıp sönüyor 20 saniye sonra pilot ışık devamlı yavaş bir şekilde yanıp sönüyor almıyor bir hatamı yapıyorum diye siz değerli ustalarımın bilgileri bekliyorum