17MB130 Nonconnected 3.19.11.0 Güncel sürüm

Adem Helvacı

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 1
Adem Helvacı
Arkadaşlar Selamlar;

Smartsız MB130 kullanıcılarının oldukça uzun zamandır beklediği güncelleme geldi.

İlgili konumuzun ilk sayfasında kendi sıralamasında bulabilirsiniz. :ok

https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/

@Ado mb 120 lere var mı guncelleme

@Ado köyümüze elengtrink geldi :)) sabah yukledim görüntü de iyileşme yapılmış gibi bir hissiyatı var belkdr psikolojiktir :) Yeni yazilim gelmesi bile sevindirici bildigin hayrat yahu

@Ado köyümüze elengtrink geldi :)) sabah yukledim görüntü de iyileşme yapılmış gibi bir hissiyatı var belkdr psikolojiktir :) Yeni yazilim gelmesi bile sevindirici bildigin hayrat yahu

Vallahi yazılımı görünce aklıma ilk sen geldin :kop

Vallahi yazılımı görünce aklıma ilk sen geldin :kop

hocam mb130 connect kullanan bazı arkadaşlar uydudan veya internet 3.62.25.01 yazılım geldiğini söylüyor bizde ise öyle bişey yok 3.62.25.01 yazılıma ulaşma imkanınız yok mu?

MB130 Nonconnected özellikli TV yi sattıktan sonra yazılım geldi :dil

Ama önemli değil 65UD8900 aldım :nanik

Smartlı Smartsız
merhaba @Ado usta https://tavsiyeforumu.com/konu/17mb130-nonconnected-3-19-11-0-guncel-surum.2450/post-51125 burdaki yazına göre

17MB130 Nonconnected 3.19.11.0 Güncel sürüm başlığı altında ;
Smartsız MB130 kullanıcılarının oldukça uzun zamandır beklediği güncelleme geldi. ....yorumuna göre > nonconnected < smartsız anlaşılmakta.
x
@Daviddilbura ya verilen cevapta,
nonconnected < smartlı anlaşılmakta hangisi doğru.?

r.png

nonconnected için yeni yazılım;tam ümidi kesmişken gelivedi:cak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nonconnected-smart özelliği olmayan tv

connected -smart özelliği olan tv

en basit haliyle böyle nitelendirilebilir.

17MB130 Nonconnected 3.19.11.0 Güncel sürümün özellikleri nedir

bende de 40ub6300 var. yeni yazılımı hemen yükleyeceğim. emeği geçenlere çok tşk..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımı yükledim; menü görünümü değişmiş ve gerçekten çok güzel olmuş. Özellikle ekran-ses-ayarlar gibi menü başlıklarının simgelerin üst kısmında yer alması çok kötüydü, bunun düzeltilmesine çok sevindim. Bence tek eksik, kişiselleştirilebilir menü görünümü olmaması. Mesela menü şeffaflığı ayarlanabilse, kanal geçişlerinde o kanalın alt kısmındaki yazıları hemen okuyabilirdik ve tv menüsü kalkana kadar beklemezdik (en az 5 sn. bekliyor, bu zaman ayarını da yapabilsek iyi olur, 1 sn. bile yeterli olurdu) ya da tv kanal geçiş paneli alt taraf yerine üst tarafa taşınabilseydi çok iyi olurdu. Çünkü tüm kanallardaki program bilgisi alt tarafta veriliyor... İlgililerin dikkatine..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt