17MB130 Nonconnected 3.19.11.0 Güncel sürüm

D Çevrimdışı

Daviddilbura

Yeni Üye
3 Eki 2018
38
bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Adem Helvacı Ado köyümüze elengtrink geldi :)) sabah yukledim görüntü de iyileşme yapılmış gibi bir hissiyatı var belkdr psikolojiktir :) Yeni yazilim gelmesi bile sevindirici bildigin hayrat yahu

C Çevrimdışı

canciger

Aktif Üye
5 Ocak 2018
163
Vallahi yazılımı görünce aklıma ilk sen geldin :kop

hocam mb130 connect kullanan bazı arkadaşlar uydudan veya internet 3.62.25.01 yazılım geldiğini söylüyor bizde ise öyle bişey yok 3.62.25.01 yazılıma ulaşma imkanınız yok mu?

W Çevrimdışı

whiteMU

Yeni Üye
8 Eki 2018
20
46
Smartlı Smartsız
merhaba Adem Helvacı Ado usta https://tavsiyeforumu.com/konu/17mb130-nonconnected-3-19-11-0-guncel-surum.2450/post-51125 burdaki yazına göre

17MB130 Nonconnected 3.19.11.0 Güncel sürüm başlığı altında ;
Smartsız MB130 kullanıcılarının oldukça uzun zamandır beklediği güncelleme geldi. ....yorumuna göre > nonconnected < smartsız anlaşılmakta.
x
D Daviddilbura ya verilen cevapta,
nonconnected < smartlı anlaşılmakta hangisi doğru.?

r.png

barbarosso Çevrimdışı

barbarosso 

Aktif Üye
7 Eki 2017
341
nonconnected için yeni yazılım;tam ümidi kesmişken gelivedi:cak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nonconnected-smart özelliği olmayan tv

connected -smart özelliği olan tv

en basit haliyle böyle nitelendirilebilir.

T Çevrimdışı

topal78

Yeni Üye
14 Eki 2018
6
bende de 40ub6300 var. yeni yazılımı hemen yükleyeceğim. emeği geçenlere çok tşk..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımı yükledim; menü görünümü değişmiş ve gerçekten çok güzel olmuş. Özellikle ekran-ses-ayarlar gibi menü başlıklarının simgelerin üst kısmında yer alması çok kötüydü, bunun düzeltilmesine çok sevindim. Bence tek eksik, kişiselleştirilebilir menü görünümü olmaması. Mesela menü şeffaflığı ayarlanabilse, kanal geçişlerinde o kanalın alt kısmındaki yazıları hemen okuyabilirdik ve tv menüsü kalkana kadar beklemezdik (en az 5 sn. bekliyor, bu zaman ayarını da yapabilsek iyi olur, 1 sn. bile yeterli olurdu) ya da tv kanal geçiş paneli alt taraf yerine üst tarafa taşınabilseydi çok iyi olurdu. Çünkü tüm kanallardaki program bilgisi alt tarafta veriliyor... İlgililerin dikkatine..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt